A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?
"Mellette otthon takarított, bútort tologatott, szerelte a kiságyat (valamivel előbb jött a baba), boltba szaladgált, este meg örült hogy aludhatott"
Tehát akinek nincsenek ilyen dolgai, mert mondjuk programozott császáros szülésről van szó, és nem úgy állnak, hogy futja VIP ellátásra, akkor az is üljön otthon kussban és nézze a falat, csak azért, mert anyuka benn van a kórházban. Értem. Nehogy véletlenül elmenjen, hogy megossza az örömét a barátaival úgy, hogy az is meg van beszélve már előre, hogy amint lehet, anyukának is lesz egy csajos tejfakasztója.
Gratulálok, 2015 Házisárkánya Díj nyertese...
"még egy indokkal több az ivásra"
A férjem nagyon ritkán iszik, de igen a gyereke születésére ivott. És? Tényleg ki kellett volna vernem a hisztit, csak mert egy évben egyszer be mert rúgni? Mi nem vagyunk ilyen savanyúak.
Te kedves nagyon jófej, és leglazább feleség, megtudhatnám hogy mit értesz mártírkodás alatt? Azt, hogy a szülés után többször elájultam, több liter infúziót kaptam, és a magyar egészségügy hozzáállásának köszönhetően miközben alig éltem, egyedül kellett ellátnom a gyerekemet, és még arra sem volt esélyem, hogy kicsit pihenjek, mert a négyágyas szobában hol az egyik gyerek ordított, hol a másik? Vagy hogy ilyen előzmények mellett nem veregettem vállon a férjemet, hogy ez idő szerint ő úgy berúgott, mint a szamár, és nekem semmi segítségem nem lett volna, ha az anyám nem olyan, amilyen?
Azért ez annyira jellemző hozzáállás, az a nő, aki egy ilyen kérdésre be mer számolni a nehézségeiről és a férje figyelmetlenségéről, az egy elsárkányosodott mártír, ha viszont egy pasi önző és figyelmetlen, az tökre rendben van.
A férjem tartott, en is meg szenvedtem a szülést rendesen. Leszakadt a méhlepény császár is lett tobb liter vert kaptam, tobb liter infuzioval.
Szombaton volt a buli, hétfő reggel mentem haza.. Hat ki takarítva nem volt, de amugy segített hűségesen...
Engem nem zavart, az jobban hogy 3 eve hallgatom az osszes ott levő kantol, hogy nekik köszönheti a lanyom a kaját, es mar nemsokara lehet tartani meg egyet 😒😒😒😒️️️
Ha ezt nekem szántad, akkor mellélőttél, mert nem rád gondoltam konkrétan. A te eseted extrém, a férjed pedig finoman szólva is paraszt, már bocsánat. De hogy sima szülés esetén miért fáj egyeseknek, hogy a férjük nem otthon bámulja a falat, őket sajnálva, azt nem értem, és igen, mártírkodásnak tartom.
Mondjuk úgy látom a házisárkány titulust azért megérdemled.
Na, akkor most már tudom, hogy mártír ugyan nem, sárkány viszont vagyok. Oké. A férjem meg egy paraszt. Ez is oké. Így éldegélünk mi kettecskén. A sárkány meg a paraszt. Egy népmese címe is lehetne… :)
És igen, nemtomhanyas, inkább töröljük el a házasságot, mint a tejfakasztó partit, az utóbbi valóban sokkal fontosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!