Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjeteknek/párotoknak...

A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 12:11
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem mindenkinek van "horror" szülése egyezzünk meg ebben. Nem mindenki veszìt több liter vért, szenved fenékig tartó szakadást, vagdalják össze-vissza a hasát. Ha élet-halál között lebegtem volna az esetleges komplikációk miatt akkor részemről is az lett volna az elvárás hogy a férjem ne igyon és álljon készenlétben ha bármi van. Nálunk nem ez az eset volt. Én nyugodtan aludtam a kh-ban, a gyerek is mellettem. Itt a férjeken múlik sokminden.
2015. dec. 4. 13:46
 32/57 anonim ***** válasza:
76%
Na, most már legalább tudod. Te szidtad itt a férjedet, tehát te is látod milyen, ha őt választottad, viseld. Nem értem miért sértődsz meg. Nem mellesleg nem kell sem a házasságot, sem a tejfakasztó bulit eltörölni. Sokunknál ez a kettő nem üti egymást.Ha nálad igen, akkor ott van a baj.
2015. dec. 4. 13:46
 33/57 anonim ***** válasza:
68%
Mikor még a kórházban volt, akkor tartott pár barátjával. Én semmi kivetni valót nem találtam benne, sőt mondtam neki, hogy menjen nyugodtan. Pár barátjával találkozott és elmentek iszogatni. Másnap kicsit nyúzott volt az arca, de ugyanúgy jött be hozzánk. Miért ne ünnepelhetné meg a gyereke születését?
2015. dec. 4. 13:47
 34/57 anonim ***** válasza:

Kedves 33-as? Ki sértődött meg? Én egész biztos nem, hisz végül kiderült, hogy nem vagyok mártír, ezt az egyetlen jelzőt találtam korábban sérelmesek, a többin meg jót röhögök.

Az viszont, hogy kioktatsz a házasságról, számomra azt sugallja, hogy vagy nem olvastad el az összes hozzászólást, vagy csak simán nem értetted, mire reagáltam.

2015. dec. 4. 13:53
 35/57 anonim ***** válasza:
33%
Nem hiszem, hogy kioktattalak és bizony végigolvastam. Erre írtam, hogy mi a férjed, de te választottad, viseld. Az pedig tény, hogy egy tejfakasztó és a házasság nincs arányban, de normális esetben nem is kellene, hogy ekkora gondot okozzon, mint nálatok. Erre írtam, hogy ott baj van, ahol ez ekkora problémát okoz. Érted?
2015. dec. 4. 14:06
 36/57 anonim ***** válasza:
68%

én meg nem is hallottam ilyenrol...de màr csak a megnevezéstol is kavarog a gyomrom. hàl istennek nàlunk semmi hasonlo sem volt...

és egébként mi ez a tejfakaszto buli? utàna az apukànak belovel a teje, vagy mi? :D

2015. dec. 4. 14:12
 37/57 anonim ***** válasza:
39%
Eleve sajnálom azokat akiknek a fèrfi felük ünnepelni csak piával tud. Ez késöbb csak rosszabb lesz.
2015. dec. 4. 14:13
 38/57 anonim ***** válasza:
69%

Nem volt neki, de én nem bántam volna. Én császáros voltam, de így sem zavart volna ha megy, inkább örültem volna h vkivel megünnepli csak a barátai messze és így nem tudtak tartani.

Amúgy csak a férjen múlik mert a pl minden le van beszélve de vmi baj történik vagy annyira iszonyú lett volna a szülésem ő nem ment volna el, hanem marad velem.

Amúgy meg sztem attól h elmegy tejfakasztóra még ki tud takarítani és stb... ez nem ettől függ hanem h milyen a beállítottsága, mint ahogy vmelyik apának könyörögni kell h foglalkozzon a gyerekkel másik meg szívesen teszi.

2015. dec. 4. 14:17
 39/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Azért érdekel, mert a bátyámnak szeretnék tartani és nem akarom a sógornőmet megbántani vagy valami.

Tehát ami fontos:

- ne akkor legyen, amikor lehetne vele és a kicsivel is. Ez ok, a kórházban 15-19ig van látogatás, utána úgysem tudna bent maradni.

- a lakás ne legyen romhalmaz. Nálam tartjuk, ez is ok.

- ne a pia legyen a lényeg. Ez is rendben van. Lesz alkohol, de nem fogjuk ájultra inni magunkat. Amúgy sem szoktuk.

A babakajás dologról még nem hallottam, de nagyon jól hangzik, köszönöm a tippet :-)

2015. dec. 4. 14:34
 40/57 anonim ***** válasza:
81%

Csak a legfontosabbat hagytad ki:

ne legyen véleménykülönbség a témában a sógornőd és a bátyád között

2015. dec. 4. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!