A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?
Kedves 33-as? Ki sértődött meg? Én egész biztos nem, hisz végül kiderült, hogy nem vagyok mártír, ezt az egyetlen jelzőt találtam korábban sérelmesek, a többin meg jót röhögök.
Az viszont, hogy kioktatsz a házasságról, számomra azt sugallja, hogy vagy nem olvastad el az összes hozzászólást, vagy csak simán nem értetted, mire reagáltam.
én meg nem is hallottam ilyenrol...de màr csak a megnevezéstol is kavarog a gyomrom. hàl istennek nàlunk semmi hasonlo sem volt...
és egébként mi ez a tejfakaszto buli? utàna az apukànak belovel a teje, vagy mi? :D
Nem volt neki, de én nem bántam volna. Én császáros voltam, de így sem zavart volna ha megy, inkább örültem volna h vkivel megünnepli csak a barátai messze és így nem tudtak tartani.
Amúgy csak a férjen múlik mert a pl minden le van beszélve de vmi baj történik vagy annyira iszonyú lett volna a szülésem ő nem ment volna el, hanem marad velem.
Amúgy meg sztem attól h elmegy tejfakasztóra még ki tud takarítani és stb... ez nem ettől függ hanem h milyen a beállítottsága, mint ahogy vmelyik apának könyörögni kell h foglalkozzon a gyerekkel másik meg szívesen teszi.
Köszönöm a válaszokat. Azért érdekel, mert a bátyámnak szeretnék tartani és nem akarom a sógornőmet megbántani vagy valami.
Tehát ami fontos:
- ne akkor legyen, amikor lehetne vele és a kicsivel is. Ez ok, a kórházban 15-19ig van látogatás, utána úgysem tudna bent maradni.
- a lakás ne legyen romhalmaz. Nálam tartjuk, ez is ok.
- ne a pia legyen a lényeg. Ez is rendben van. Lesz alkohol, de nem fogjuk ájultra inni magunkat. Amúgy sem szoktuk.
A babakajás dologról még nem hallottam, de nagyon jól hangzik, köszönöm a tippet :-)
Csak a legfontosabbat hagytad ki:
ne legyen véleménykülönbség a témában a sógornőd és a bátyád között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!