Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjeteknek/párotoknak...

A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 12:11
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Milyen véleménykülönbség? Úgy érted, kérjünk tőle engedélyt?
2015. dec. 4. 14:42
 42/57 anonim ***** válasza:
92%

Volt, nálunk tartották, aznap, amikor megszültem. 3-an voltak, mert éppen csak annyian értek rá, iszogattak, de nem durván.

Egyébként nálunk az a szokás, hogy aznap van a buli, amikor megszületik a pici.

Egyáltalán nem zavart.

Az utolsó kérdésedre:

nem, nem engedélyt kell kérni, hanem csak megkérdezni, hogy nem bánná-e.

2015. dec. 4. 15:04
 43/57 A kérdező kommentje:

Szóval engedélyt kell kérni :-) Hiszen ha bánná, akkor nyilván le kéne fújni, nem?

De pont ezért tettem fel a kérdést, hogy tudjam, miért zavarhat egy ilyen buli egy frissen szült nőt. Remélem, ha tudja hogy neki nem lesz belőle hátránya vagy kellemetlensége, akkor nem fogja zavarni.

2015. dec. 4. 15:08
 44/57 anonim ***** válasza:
76%

Az hatalmas túlzás. hogy volt.

Éppen költöztünk, miután megkaptuk a kulcsokat másnap szültem.

Aznap este elment két barátjával meginni egy sört és ment haza, mert semmi nem volt meg a házba.

Amúgy sem tartott volna kifejezetten bulit, és nem is rúgott volna be. Sokkal fontosabbnak tartotta volna, hogy mellettünk legyen és segítsen.

Ha csinált volna az sem nagyon érdekelt volna.

2015. dec. 4. 15:09
 45/57 A kérdező kommentje:
Ja igen, ezt is többen írtátok, hogy inkább veletek volt és segített. De éjszaka mit tud tenni amíg ők a kórházban vannak? (nem VIP szobában lesznek és a látogatási időt is szigorúan betartatják a kórházban)
2015. dec. 4. 15:20
 46/57 anonim ***** válasza:
81%

Éjszaka ilyen esetben nem tud tenni semmit.

Egy szülő nőnek inkább az eshet rosszul, hogy míg ő x órák alatt megszülte a gyereket és éppen teljesen kivan, közbe apuka jól szórakozik.

Ezt egy ismerősöm úgy oldották meg, hogy ne legyen belőle sértődés, hogy előtte áthívták a barátokat és tartottak egy bulit (bár ha jól emlékszem, ott is VIP szoba volt)

2015. dec. 4. 15:24
 47/57 anonim ***** válasza:
54%
Ó, nálunk is csak 15 és 19 között lehetett hivatalosan látogatni és hangsúlyozták hogy ettől eltérően nem szabad, ennek ellenére egész nap bent lehetett lenni a vizitek kivételével, reggel 7-től este 10-ig.
2015. dec. 4. 16:25
 48/57 anonim ***** válasza:
61%

Szombathelyen szültem a csecsemőrablás után egy hónappal.

Olyan szigorú volt a látogatás (nem tudom, hogy még most is olyan-e) hogy a látogatási időben 15 percenként nyitották ki az ajtót és kizárólag az anyukák mehettek be.

Délután háromtól ötig volt a látogatási idő.

Császáros voltam, kellett a segítség (az első 36 órában felállni is) de ott a férjem nem lehetett.

A szülés napján volt a buli a szüleimnél, hét s#ggrészeg pasi szundított a pincében.

És?

A férjem azóta sem volt részeg, csak az egyik barátja szülinapján csipett be.

Én meg 11 hónapos koráig szoptattam a picit, szóval jól sikerült a tejfakasztás.

2015. dec. 4. 17:24
 49/57 anonim ***** válasza:
77%

Ez csak mi véleményünk, nem akarok senkit sem megbántani, akinek a párja szeret alkoholt inni vagy bulizni.

Nálunk babyshower buli lesz. Ez az utolsó terhességi hetekben rendezett, csendes összejövetel a leendő szülők otthonában, kb. kelengyebuli. :) A férjem nem iszik alkoholt, a barátai sem (max. nyáron sör), az én barátnőim sem nagy ivók.

Mi csak úgy tudjuk elképzelni a babánk születését, hogy a férjem benn lehet velünk a 3-4 napban, ennek megfelelően kerestünk helyet a szülésre. Így alkalma sem lenne bulizni, ott lesz velem és együtt látjuk el a kisbabát.:)

26 hkm

2015. dec. 4. 17:44
 50/57 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon gáz, hogy a férjek már nem is ünnepelhetnek... Én mondtam férjemnek, hogy ki ne hagyja! Nagyon boldog volt, és ezt a barátaival ünnepelte meg. Ez normális dolog. Végre lazitott egy kicsit!
2015. dec. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!