A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?
"Mert ott az osztályon nem alhat benn."
Tévedsz, VIP szobában bent aludhat.
Mondjuk nálunk teli volt mind, így végül nem aludt bent, de egész nap bent volt, segített. Mellette otthon takarított, bútort tologatott, szerelte a kiságyat (valamivel előbb jött a baba), boltba szaladgált, este meg örült hogy aludhatott (én meg akkor aludhattam, amikor reggel beért).
"Engem nem zavart, hisz rám ittak, meg a gyerekeimre, szerintem ez egy kedves szokás,"
Lol, ez csak egy ok a bebaszásra..."
Jó pár éve együtt vagyok a férjemmel, még annál is régebb óta ismerem, de "bebaszni" még sosem láttam. Nem az a típus, tudja, hol a határ. Egyébként a "bebaszásra" nem kell ok, ha inni akar valaki, akkor iszik. Vagy te is olyan feleség vagy, aki nem engedi el a férjét meginni egy sört?
Volt, és nagyon zavar azóta is, óriásit csalódtam a férjemben.
Csütörtökön szültem, és vasárnap engedtek haza. A tejfakasztó szombaton volt... Folytassam?
A szüléskor és azt követően iszonyúan kivéreztem, alig tudtam ellátni a gyereket. A kórházban semmi segítségem nem volt (a fürdetéseket leszámítva), és gyakorlatilag szerda éjjel aludtam utoljára, onnantól vasárnap estig legfeljebb csak perceket. Olyan állapotban mentem haza, hogy ha anyukám nem jön segíteni, nem tudom, mi lett volna. Ahogy hazaértünk, összerogytam, a férjem pedig közölte, hogy akkor most ő is lepihenne... (Merthogy brutálisan másnapos volt...)
Egyébkén is idióta és visszataszító szokásnak tartom, hogy míg a nő kivérezve (már aki) és szétszakadt alféllel lábadozik, addig a pasi a haverjaival hülyére issza magát.
Persze tudom, ezt is lehet kulturáltan meg normálisan időzítve, de ez az én férjemnek sajnos nem sikerült.
Miért lenne baj, ha elmegy megünnepelni a gyereke születését?Születésnapot, névnapot lehet ünnepelni, de azt amikor megszületik egy baba nem lehet? Fura....
Férjemnek volt tejfakasztója aznap éjjel amikor megszültem. És igen berúgott és másnapos is volt, de valahogy én nem vagyok annyira mártír, hogy amíg bent vagyok a kórházban addig ki se teheti a lábát, mert jaj szegény én...Örülök annak, hogy megünnepelte, és annak is, hogy volt kikkel megünnepelnie.
15-ös, sajnálatos, ami veled történt, de a tietek egy eléggé kirívó eset.
Itt a te férjed volt - már bocsánat - de idióta, ha tudja, hogy jöttök haza másnap, akkor nem issza le magát a sárga földig, hogy másnap semmiben nem tud neked segíteni. Ebben az esetben jogos a haragod, de erről a férjed balf.szsága tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!