Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti férjeteknek/párotoknak...

A ti férjeteknek/párotoknak volt tejfakasztó bulija? Zavart titeket? Mi történt ott, meddig tartott? Nálatok volt vagy elmentek valahová?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 12:11
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
39%
9-nek ment, bocsánat :)
2015. dec. 4. 12:43
 12/57 anonim ***** válasza:
62%
7. vagyok. Most komolyan, ennyire elsárkányosodtak egyesek, hogy a férjük még a gyereke születését sem ünnepelheti meg?
2015. dec. 4. 12:47
 13/57 anonim ***** válasza:
27%

"Mert ott az osztályon nem alhat benn."

Tévedsz, VIP szobában bent aludhat.

Mondjuk nálunk teli volt mind, így végül nem aludt bent, de egész nap bent volt, segített. Mellette otthon takarított, bútort tologatott, szerelte a kiságyat (valamivel előbb jött a baba), boltba szaladgált, este meg örült hogy aludhatott (én meg akkor aludhattam, amikor reggel beért).

2015. dec. 4. 12:53
 14/57 anonim ***** válasza:
23%

"Engem nem zavart, hisz rám ittak, meg a gyerekeimre, szerintem ez egy kedves szokás,"

Lol, ez csak egy ok a bebaszásra..."

Jó pár éve együtt vagyok a férjemmel, még annál is régebb óta ismerem, de "bebaszni" még sosem láttam. Nem az a típus, tudja, hol a határ. Egyébként a "bebaszásra" nem kell ok, ha inni akar valaki, akkor iszik. Vagy te is olyan feleség vagy, aki nem engedi el a férjét meginni egy sört?

2015. dec. 4. 12:56
 15/57 anonim ***** válasza:
50%

Volt, és nagyon zavar azóta is, óriásit csalódtam a férjemben.

Csütörtökön szültem, és vasárnap engedtek haza. A tejfakasztó szombaton volt... Folytassam?

A szüléskor és azt követően iszonyúan kivéreztem, alig tudtam ellátni a gyereket. A kórházban semmi segítségem nem volt (a fürdetéseket leszámítva), és gyakorlatilag szerda éjjel aludtam utoljára, onnantól vasárnap estig legfeljebb csak perceket. Olyan állapotban mentem haza, hogy ha anyukám nem jön segíteni, nem tudom, mi lett volna. Ahogy hazaértünk, összerogytam, a férjem pedig közölte, hogy akkor most ő is lepihenne... (Merthogy brutálisan másnapos volt...)

Egyébkén is idióta és visszataszító szokásnak tartom, hogy míg a nő kivérezve (már aki) és szétszakadt alféllel lábadozik, addig a pasi a haverjaival hülyére issza magát.

Persze tudom, ezt is lehet kulturáltan meg normálisan időzítve, de ez az én férjemnek sajnos nem sikerült.

2015. dec. 4. 12:56
 16/57 anonim válasza:
75%

Miért lenne baj, ha elmegy megünnepelni a gyereke születését?Születésnapot, névnapot lehet ünnepelni, de azt amikor megszületik egy baba nem lehet? Fura....

Férjemnek volt tejfakasztója aznap éjjel amikor megszültem. És igen berúgott és másnapos is volt, de valahogy én nem vagyok annyira mártír, hogy amíg bent vagyok a kórházban addig ki se teheti a lábát, mert jaj szegény én...Örülök annak, hogy megünnepelte, és annak is, hogy volt kikkel megünnepelnie.

2015. dec. 4. 13:01
 17/57 anonim ***** válasza:
54%
A magyar nők többsége pedig imád mártírkodni, ahogy itt is bebizonyosodott.
2015. dec. 4. 13:06
 18/57 anonim ***** válasza:
82%
Nos, többen "még egy indokkal több az ivásra" skatulyázták be ezt az eseményt, pedig ezt lehet kultúráltan is és az eseménynek megfelelően tartani.Konkrétan nálunk úgy zajlott, hogy a baba megszületését követően kitűztünk a feleségemmel egy időpontot és helyet (étterem) és azt a 8-10 embert meghívtuk. A találkozóra vittem ajándékba mindenkinek egy emléklapot, amin a bébi első (vállalható :-) ) képe és a születése adatai voltak. Ezen felül az addig készült képeket feleségemmel albumba rendeztük, elvittem és nézegettük. Rendeltem egy üveg pezsgőt és koccintottunk a babára és a mamára, és hogy legyen tejci. Beszélgettünk, vacsoráztunk és ittunk is természetesen. Senki nem volt részeg, talán csak spicces, de jó volt a hangulat és este 11-kor bontottuk az asztalt. Feleségemet sem hagytam egész éjszakára egyedül és mindenki más is meg volt elégedve. Nem csak a haverok voltak ott, hanem azok feleségeik, barátnőik is, nagy lányom és fiam is részt vettek.
2015. dec. 4. 13:08
 19/57 anonim válasza:
69%
Mellesleg a férjem, mire jöttünk haza a kórházból teljes nagytakarítást csinált, virágot és lufikat is vett:) Azóta is minta apa, minden esti fürdetés az övé, imádja a gyerekünket és engem és mi is őt!!!Egyáltalán nem járogat el és nem iszik, úgyhogy azt hiszem bocsánatos bűn amit elkövetett , hogy el mert menni tejfakasztóra...16-os voltam
 20/57 anonim ***** válasza:
89%

15-ös, sajnálatos, ami veled történt, de a tietek egy eléggé kirívó eset.

Itt a te férjed volt - már bocsánat - de idióta, ha tudja, hogy jöttök haza másnap, akkor nem issza le magát a sárga földig, hogy másnap semmiben nem tud neked segíteni. Ebben az esetben jogos a haragod, de erről a férjed balf.szsága tehet.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!