Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom újabb aljas húzása....

Az anyósom újabb aljas húzása. Mit tennétek? Gyors válasz!

Figyelt kérdés

a pároméknál élünk..állandón beszól,aljasabbnál aljasabb dolgokat..ez nem elég...múlthéten mindennek elhordott ok nélkül,mert el mertem mondani a páromnak,hogy miket mondott rám..mikkel sértegetett...nem uszítottam az anyja ellen, a párom csak szépen megkérdezte tőle,hogy miért bánt ő meg egyből vergődésbe tört ki..elmondta a páromnak hogy szekál,és szerinte ő ezt meg teheti és nekem szó nélkül tűrnöm kell...elkezdte mondani,hogy talál nálam százszor különbebb nőt a párom,meg elhordott mindennek meg a szüleimet is,pedig még nem is ismeri őket...meg szó szerint úgy bánt velem mint a kutyával..ledobott mindent a lábam elé szó szerint én meg vegyem fel,meg ilyenek

most meg ma reggel elkezdett vergődni a páromnak,hogy hogy még ebbe a hónapba nem adtunk csak 15 ezret neki és hogy nem érdekli hogy honnan de adjunk neki pénzt és hogy ne várja meg a párom míg elkezd megint engem szekálni...

a párom meg mondta neki hogy az lesz a vége hogy el fog költözni miattad,erre elkezdi neki,hogy nem ő miatta fogok én elköltözni,hanem azért mert a párommal állandóan veszekszünk...de tudni kell hogy miattuk veszekszünk meg a pénz miatt..mert ideges a párom,hogy nem tudunk az anyjának pénzt adni és megint engem fog szekálni...

ez a helyzet...ti mit tennétek? még nem mentem ki a szobából...a párom eddig sose engedte hogy kiosszam,az anyja meg folyton bánt,meg sérteget..

most nincs itthol a párom..de tiszta ideg hogy most mi lesz,hogy az anyja ha kimegyek,be fog szólni.mit tegyek?úgy is tudja hogy a párom elmondja nekem hogy mit mondott.mit tegyek?ha kimegyek és úgy teszek mintha nem történt volna semmi,akkor azt fogja hinni,hogy félek tőle stb..meg lealázom magam hogy nem merek szólni neki, ha meg nem megyek ki,akkor megint ezt fogja hinni,ha meg kimegyek és neki állok,hogy hogy képzeli ezt hogy ezzel zsarolja a párom,meg mi jogon fenyeget engem,mintha nekem tartanom kellene tőle,akkor kegyetlen nagy církusz lesz,és most nincs itthol a párom,hogy megfogjon hogy ne osszam kegyetlenül ki,és akkor elhordjuk egymást mindennek,meg ki tudja mi lesz...ti mit tennétek???elköltözni sajnos nem tudunk most.

2010. márc. 16. 07:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 A kérdező kommentje:
látod? maga is megírod a lényeget...te segíted a gyereked...ő nem...ő kihasználja csak...inkább örülne,hogy segítek neki...meg minden..nem neki ez nem jó..erről ennyit.
2010. márc. 16. 10:07
 62/152 anonim ***** válasza:
69%

09.50:van bentlakásos munkahely.

van varroda,ami biztosít szállást,ugyanúgy ha egy panzióba helyzkedsz el,a legtöbb állatgondozó is kap szállást.Egy kollégiumba,gyermekotthonba(akár takarítónőként)szintén biztosítanak szállást ideiglenesen.

Vezető beosztásban nézve meg kevés az a cég,amelyik nem száll be vagy az albérleti díjba,vagy nincs céges lakás.

Nem mindenki kér előleget az albérlethez.Az én lakásom is ki van adva és nem kértem.A fiatalember idejött 200km-ről elmondta hogy képzeli az álláskeresést,az életét.Meggyőző volt és nem kellett megbánnom.Tízezer forint volt a zsebébe.Ha azt nézed mikor lesz pénzed új életet kezdeni,akkor az soha nem fog eljönni.

Akik idősek és egy szobát adnak ki a lakásukba,azok se kérnek.

Te csak kifogásokat gyártasz,hogy mit miért nem akarsz,mert ez az egyszerűbb.De nem lesz mindig olyan,aki eltart,akkor mi lesz veled?

2010. márc. 16. 10:08
 63/152 anonim ***** válasza:
86%
Én azt tudom tanácsolni, hogy költözz el, de rögtön. Menj haza a szüleidhez, a párod pedig ha ott nem is fértek el, és nincs pénzetek másra, akkor egy darabig külön laktok, nehéz lehet együttélés után de át lehet vészelni. Ez a ki tart el kit, csend legyen mert az én házam, hát azért ez meredek szöveg, akkor sem jogosít fel egy normális embert, hogy ilyen hangnemben beszéljen a másikkal. Sajnos vannak olyan anyósok, akik csak rosszindulatúak és gonoszok. Szerencsére én a két kezemet összeteszem, nekem az anyósom nagyon rendes.
2010. márc. 16. 10:11
 64/152 anonim ***** válasza:
85%
10:02 Ez itt a probléma, pontosan. TE vettél lakást a gyerekeidnek, nekik csak annyi a dolguk, hogy el tudják tartani magukat és már költözhetnek is! De itt alapvetően az a gond, hogy nem tudnak hol lakni!!!
2010. márc. 16. 10:11
 65/152 A kérdező kommentje:

10:08..nem varrónő vagyok,hanem vendéglátós..de ha te annyira tudsz bentlakásos munkahelyet,akkor várom a pontos címet..minden munka jó.de azért qrvának ne küldj,jó?jah meg ha azt nem is tudsz,akkor várom azoknak az albérleteknek a nevét,ahol ingyen kiadják indulákor.köszi...

mikor küldöd? már alig várom!!!megoldás lennél a problémámra!!!!!!

2010. márc. 16. 10:12
 66/152 anonim ***** válasza:
87%

Szia szerintem koltozz haza a szuleidhez, a baratod maradjon anyukajanal. Igy talan tobbet ossze tudtok sporolni, es valamikor majd egyutt alberletbe menni. De az alberletet is fizetni kell am, ugyhogy az sem egyszeru!

Ez az orokos penz gond pedig mindkettotok idegeit felorli, a baratodet is nemcsak a tiedet. Anyosodnak is talan nem is veled van a legnagyobb gondja, hanem nincs penze. Mert ahogy irod, hitelt hitelre halmoz.

En hazakoltoznek a szulokhoz es gozerovel keresnek munkat. Ha kell, kulfoldon is elvallalnek valamit a baratom nelkul. Ha a baratod meg var, igazan szeret teged es szuksege van rad. Ha szakitotok, akkor pedig igy kellett tortennie. Ne anyosodat szidd, hanem hozdd ki a legjobbat ebbol a szituaciobol!

2010. márc. 16. 10:12
 67/152 A kérdező kommentje:
ezért akartunk pestre költözni,hogy legyen végre munka..ott több az esély..de a drágalátos anyós ,segítség helyett,elkunyerálta a páromtól a pénzt,mert hogy elviszi a bank ezt meg azt és a férje nem tud semmilyen hitelről és fél h mi lesz ha kiderül...szó szerint sír...jah és mikor valami vita van,akkor meg szó szerint beleröhög a pofádba és úgy tesz hogy ha nem tetszik lehet költözni,de ugy se tudtok elköltözni...
2010. márc. 16. 10:15
 68/152 anonim ***** válasza:
34%

10.17:azt írta,hogy majd segít a gyerekén,ha mindkettőnek lesz munkája és el tudják tartani magukat.

Ezzel én majd leendő szörnyű anyós is vagyok(azért nem adtuk el a "legénylakásokat"),de amíg nem képesek önfenntartásra senkivel nem fog a fiam összeköltözni,legalábbis nálunk nem.

Neked persze ebből az jön le,dehát más kap...De ti meg nem.Mondjuk ennyi erővel a te szüleid is vehetnétek nektek egy lakást.

2010. márc. 16. 10:16
 69/152 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező! Igaza van annak aki azt írta, hogy ne gyárts kifogásokat! Nem várhatod a szgép előtt ülve, hogy vki megírja neked, mit mikor hogyan kell csinálni! Keresd a lehetőségeket TE magad. Azzal az energiával, amit itt pazarolsz, nyugodtan elmehetnél keresni a boldogulásod kulcsát! Nem rosszindulatból írom, de a te életedet csak te irányíthatod!
2010. márc. 16. 10:18
 70/152 A kérdező kommentje:
figyelj csak,mi anyámékat nem támogatjuk,de a páromékét igen,akkor kinek mit???
2010. márc. 16. 10:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!