A barátnőm gyereket akar, de én nem akarok ebben a kapcsolatban gyereket, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt, én 24 éves vagyok, Ő 27. így is teljes bizonytalanságban élünk és igyekszem nem hangoztatni, hogy nővel élek együtt. Sosem mondta, hogy szeretne egyszer gyereket, én meg teljesen elzárkóztam ettől a témától, mert mikor 16 évesen rájöttem, hogy biszexuális vagyok, úgy gondoltam, hogyha ennyi idősen nővel fogok együtt élni, akkor nem akarok majd gyereket vállalni. A 2 év alatt egyszer sem hangoztatta, hogy gyereket akar, de az elmúlt 3-4 hónapban egyre többet célozgatott és egyik nap komolyabban felhozta a témát, hogy nem vállalnék-e be egy gyereket, mert így lenne teljes az élete. Nagyon megrémültem, mert annak ellenére, hogy tudom, rá számíthatok és a gyereknek a legnagyobb szeretet tudnánk biztosítani, félek attól, hogy egész életét végigkísérné a tudat, hogy egy leszbikus pár gyereke. A barátnőmmel közöltem, hogy félek és nem mondta, hogy megbántottam, de látom rajta, hogy haragszik és félek, hogy ez a kapcsolatunk rovására fog menni. Teljes szívemből szeretem, de sosem beszéltünk a gyerekvállalás témáról, mert eddig teljesen biztos voltam benne, hogy Ő sem akar, mert nem egy családanya típus, hanem zenész, az életfilozófiája a szabadelvűség, egyetlen kötöttség az életében én vagyok. Mi van, ha ez rámegy a kapcsolatunkra? Nem akarom rányomni a gyerek életére a bélyeget a saját döntésem miatt, azaz hogy mi így vállaltuk, mert szeretjük egymást.A körülmények jók, én befejeztem az egyetemet, már 18 éves korom óta dolgozom, most jó állásom van pályakezdőként és a nagyszüleimtől kapott lakásban élünk. Én is apa nélkül nőttem fel, de a mi esetünk más. Ő már kiskorában is érezte, hogy nem a fiúk érdeklik, csak velük barátkozott szívesebben, de egész életében tisztában volt az "életmódja" hátrányaival és én is, épp ezért nem kalkuláltam be a gyereket az életembe. Felelősségteljes vagyok, Ő is és szeretjük egymást, bármit megtennék érte, de ez az egész váratlanul ért és hiába próbálom átgondolni, mindig bennem van ez a hihetetlen bizonytalanság és félelem. Megbántottam és ez fáj, félek, hogy emiatt tönkremegyünk. Tudom, hogy ez a téma sokakban ellenérzéseket vált ki, de tényleg szeretnék tanácsot kérni Önöktől. Őt nem érdekli a külvilág, mások véleménye, szeretne boldog lenni és én is, de én nem tudom olyan könnyedén kezelni a dolgokat, mint Ő. Ez tönkreteheti a kapcsolatunkat? Mit kéne ezek után tennem/mondanom úgy, hogy ne okozzak Neki fájdalmat?2010. márc. 12. 19:51
41/42 Izééékeh11 válasza:
nem tom mibajotok van vele,nekem egyik osztálytársam mesélte hogy táncon van egy kislány a csoportjában,akinek lezbikusok a szülei és tök normális csaj :D és még egy érdekesség: a lánynak a BOKÁJÁIG ért a haja,mert az anyukáji megnövesztették neki :P de végül saját maga,a kislány döntött úgy hogy levágatja és mostmár tök rövid haja van :/
13L
42/42 anonim válasza:
Belevágtok? Akkor mégiscsak Te vagy terhes, kérdező???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!