Korai 3 hónapos kapcsolatban már házat, gyereket tervezni?
3 hónapja vagyunk együtt a párommal. Szeretjük egymást és tudjuk mind a ketten hogy mit akarunk, házat, családot, gyereket. Én 22 vagyok ő 28. Előző kapcsolatainkban az volt a baj hogy a párjainkkal nem lehetett tervezni,megcsaltak minket, kihasználtak.
Nagyon egymásra találtunk és most itt a lehetőség hogy házat vegyünk. Nem most rögtön, hanem 2-3 hónapon belül. Szeretnénk, de bennem megfordult hogy vajon nem rontjuk e el ezzel, mármint azzal hogy korán lenne? Mi a véleményetek? Azt tudjuk hogy nem akarunk évekig járogatni, aztán majd esküvő, majd ház, majd gyerek... Mind a ketten ezekre a dolgokra vágyunk.
Sokat segítenétek ha leírnátok a véleményeiteket!!!
Köszönöm!
22L
A házasság halála a hosszú jegyesség.Vágjatok bele!!!
Mindent felesbe,hajrá!!
Szerintem nem korai :) Ha megvan az összhang, semmi gond nem lesz. Felesleges évekig várni. Mi 3 hónap után gyereket terveztünk, 5. hónapban megfogant a kislányunk. Összeházasodtunk, 5 hónapos a kislányunk, holnap leszünk 1,5 éve együtt de nagyon boldogok vagyunk és imádjuk egymást.
Szóval hajrá, nyugodtan lehet tervezni!:)
Mi a párommal annak idején kb. 1 hónap után költöztünk össze. Olyan 1 hónap együttélés után már szó volt a házasságról, gyerekvállalásról. Másfél év után házasodtunk végül össze, jövő héten lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk. És jövő hétre várjuk a kislányunk érkezését is. :)
Szóval én azt mondom, hogy nem korai. Ha úgy érzitek mindketten, hogy megtaláltátok, amit kerestetek, akkor felesleges várni. :)
Szerintem is nagyon korai. Kívánok Nektek minden jót, és hogy sokáig - örökre - együtt maradjatok, de ezt 3 hónap után nem lehet még megítélni. Ha pedig mégis szétmentek, rengeteg jogi bonyodalom lehet a közös tulajdonból.
Lesz még lehetőség 2-3 év múlva is közös lakást venni. :)
Egyébként nagyon jó olvasni, hogy két fiatal hosszú távra tervez, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!