A barátnőm gyereket akar, de én nem akarok ebben a kapcsolatban gyereket, hogyan tovább?
Szóval a barátnőd úgy gondolja,hogy majd TE szülsz egy gyereket,ő meg élvezi a velejárókat,amíg tetszik neki.
Ha meg a szabadságvágya,meg a művészlelke úgy gondolja,akkor meg majd továbbáll...
Szerintem szüljön magának,bár ha neked ezzel ellenérzésed van,akkor jobb is ha rámegy a kapcsolat,gyerek csak oda "menjen",ahol mindkét fél akarja.
Miért van olyan érzésem,hogy ebben a kapcsolatban te vagy a balek?
Ne haragudj kedves kérdező,de ha egyáltalán elgondolkozol az,hogy más helyett szülj egy gyereket(márpedig különben nem írtál volna ide),akkor igenis balek vagy.
Egyébként megnyugodhatsz,mert ki így-ki úgy,de azt hiszem megerősítettünk,gyereket akkor vállalj,ha Te úgy érzed eljött az ideje,neked van ebben igazad,ebből ne engedj.Ha erre rámegy a kapcsolatod,akkor még örülhetsz is neki.Nem pazaroltátok egymás idejét továbbra is.
Kedves utolsó!
Szerintem itt nem arról van szó,hogy valaki heteró,vagy sem,hanem arról,hogy gyermeket vállalni csak közössen lehet.
Max.amiért piszkerálni lehet a kérdezőt,az az,hogy úgy néz ki túlságos alárendeli magát a párjának,ami nem túl jó dolog.Semmilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!