Kérhetem, hogy a gyerek miatt ne költözzön oda?
Figyelt kérdés
1,5 éves a kisfiam, az édesanyjával 7 év után szakítottunk. A terhessége alatt nagyon megromlott a kapcsolatunk és én elköltöztem a közös lakásunkból. Az egyik gyerekkori barátom sokat segített a volt páromnak, és mostanra egy pár lettek. A lakás a volt párome, de én nem szeretném ha az új párja oda költözne. A gyerek még pici és nem akarom, hogy mindennap együtt legyenek, hisz én vagyok az apja. Van erre valami lehetőségem?2015. júl. 15. 11:03
61/65 anonim válasza:
"akihez ő üldözött"
Aha, mert ha elköltözöl a párodtól, akkor máshová nem tudsz menni, mint egy másik nőhöz. Sehol ebben az országban nincs üres bérelhető lakás, már mindegyikben lakik egy nő :D
62/65 anonim válasza:
Amúgy amíg ezt nem írtad, addig kb. azon a véleményen voltam, hogy a láthatást azért engednie kéne, az új párodnak is, mert sok esetben van, hogy egy új kapcsolat farag embert a pasiból, és amikor kisgyerekes apukával ismerkedtem meg, én is szerettem volna látni a kisfiút. De így, hogy ezt a nőt kúrtad a volt párod terhessége alatt, így nem csoda, hogy nem akarja a gyerek közelébe engedni.
63/65 anonim válasza:
E logika mentén mondhatnánk, hogy te üldözted az exedet a barátod karjaiba.
64/65 A kérdező kommentje:
Nem volt köztünk semmi, nem is lett volna ha ő nem kezd el féltékenykedni. Megöjitett, hogy folyton gyanúsított, ha valahova mentem biztos vele találkoztam vagy ha nem tudtam felvenni a telefont azzal gyanúsított hogy biztos együtt voltunk es azert nem válaszoltam. Persze többet voltam távol, de csak azert hogy ne hajlam a hisztit otthon.
2015. júl. 17. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!