Kérhetem, hogy a gyerek miatt ne költözzön oda?
"Aztán hány hisztis nem normális terhes nő van aki elviselhetetlen,és rá van fogva a hormonokra?"
És hány hisztis, önző pasi van, aki meg csak annyit tud szajkózni, hogy a nők csak hisztizni tudnak? Rengeteg. Na ugye, tök fölösleges egyiknek a másik nemet bántani, mert mindkettőben van elég hisztigép.
"Mikor össze költöztem a párommal, akihez ő üldözött, igazolva érezte magát."
Szóval pont azzal a nővel költöztél össze pár hónap után, akihez a nejed üldözött?
Még ilyen véletlent! Előtte ugye semmi előzmény nem volt, és véletlen, hogy pont őrá volt féltékeny.
"Mikor össze költöztem a párommal, akihez ő üldözött".
Kérdező! Ez most teljesen komoly? És nem érzed a problémát ebben?
Te össze szoktál úgy költözni nőkkel, hogy előtte még csak nem is láttad, kapcsolatod nem volt velük? Vagy esetleg ezzel a nővel már akkor volt valami, amikor még a párodnál laktál?
"Mikor össze költöztem a párommal, akihez ő üldözött"
XDDD
Jó szöveg.
Vagyis megcsaltad amikor már terhes volt, aztán amikor szerencsétlen gyanút fogott, odacuccoltál az új asszonyhoz. Mert semmi előzmény nélkül nem szokás odaköltözni valakihez...
Szerintem meg is szavazhatjuk az év gyökerének a kérdezőt.
Emberek, és ez nem érti miért!
ha már a terheség alatt félre kur'ál ne csodálkoz...
a gyerek meg nem alapjog ahogy azt manapság a pasik képzelik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!