Igaz volt a felháborodásom a férjem miatt?
Jelenleg nem állunk èppen fènyesen, sok pènz elment a hitel kiváltásra.
Nègy hónapos picivel vagyunk.
Közös kasszán vagyunk ès jelenleg igyekszem otthon vègezni a munkám ès kevesebb pènzből mindent kihozni.
Ma a netbankba belèpve láttam, hogy kevesebb a pènz így utána nèztem.A fèrjem majdnem 20ezer ftèrt vásárolt 2sapkát ès egy atlètát.
Tudta, hogy jelenleg lett volna sokkal fontosabb is(új mellszívó mert tejlázat kaptam, a règi nem szívta ki rendesen).
Ezek után felhívtam, hogy ezt elèg durvának tartom ès mondja vissza a rendelèst mert ez jelenleg nem fèr bele a büdzsèbe.
Megharagudott ès rámcsapta a telefont.
Valószínű abból indul ki az egész gondolatsor a férjedtől, hogy a hobbidnak tekinti a babázást, így az összes spórolt pénzetek a babára fog elmenni.
Amúgy nem tudom, egy sapka, meg pár trikó miért okoz ekkora galibát, ha még egy telefont, vagy táblagépet vett volna, az érthető, hogy felháborodsz.
Valószínű azt sem tudja, mi az a mellszívó, meg tejláz, és nem érti meg, erre miért kell egy fillért is költeni.
Lehet, el kéne neki magyarázni a te álláspontodat is...
6!
A 4. Nyilván arra volt kíváncsi, hogy gyeden van e a kérdező, vagy gyesen, nem árt, hogy teljes munkaidő ben dolgozik e....
A felhaborodasod jogos volt. Egy parnak bizonyos összeg felett meg kell beszélni a kiadásokat.
Mondjuk azt nem értem, a netbankban mióta lehet látni hogy egy vásárlásnál konkrétan milyen tételekre ment az összeg. ... Ez nekem némi kutakodást feltételez, ami szintén nem szép dolog.
Tejlazra pedig az orvos ír szoptatás alatt is szedhető antibiotikumot és Mellszivo helyett érdemesebb lenne megtanulni a kézi fejést, az ugyanis erre az esetre hatékonyabb.
Kérdező itt a stilusodal van baj,valószínű a hangszinted es mas volt. Ezert csapta rad a telefont.
Hisz felnőtt ember es gyerekként bantal vele.parancsoltad hogy:mondja vissza rendelést!!holott dolgozik.
Elerheted volna ezt szep szóval is es kedveseggel.
Es szepen leülni megbeszélni hogy miert nem volt jo ötlet.
Bar én nem sajnálnám azt a 20ezret a ferjemtol aki nap mint nap dolgozik,max elvarasom lett volna higy szóljon!
Folrg nem ugy ha mondjuk azt ,20.E.megsem ehezitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!