Jogos a sértődésem és a felháborodásom? Én úgy érzem igen, de nem muszáj velem egyetértenetek, de azért érdekelne a véleményetek.
Szóval az a helyzet,hogy a menyasszonyom öccse hétvégente jön haza,nem mindig,de van,hogy hetente hétvégén.Ilyenkor többnyire arról szól vagy a szombat vagy a vasárnap,hogy a drágalátós uriembernek,főz anyuci és a menyasszonyom,de van hogy hárman főznek rá,mert néha becsatlakozik a csaja is.Erre a mutatványra elmegy egy fél nap,mert az uriemberre vagy egy hétre kell főzni,ilyenkor ők főzésre készen állnak,tehát a rendszeres hétvégi programok között van ez a kis főzőcske.Van hogy délelött 10 től,akár este 6ig,volt ilyen nem egyszer.
Most betelt a pohár,ma pl dolgozom,reggel 8 tól 13 ig,hazatelefonálok,hogy mire haza érek,rendeljen nekem pizzát vagy valamit legyenszives,vagy valami hanburgert,vagy csináljon nekem valami kaját legyen kedves,ő nem rendel pizzát,mert a könyökén jön ki,ő nem hoz hamburgert,mert esik az eső,és különben is,most megy főzni a kis öcsinek.én meg itt dolgozom kint a szakadó esőben és olyan nagykérés,hogy mire hazaérek,rendeljen nekem valamit,ha csinálni nem csinál.Erre a válasz,vegyél majd magadnak valamit hazafele.Ez kedves ugye?
Szerintem jogos a kiakadásod. Amit az öcsinek főznek, abból nem tartana sokból egy kicsivel többet főzni, hogy neked is legyen.
(Ez a hétvégi program, mint kajafőzés a gyereknek egy hétre, anya is ezt csinálta mikor kolis voltam, kiakasztó, de lebeszélni ne lehetett.)
A menyasszonyod öccse hol lakik egyébként, dolgozik, vagy kolis?
Kicsit túlzásnak tartom, hogy a női rokonok úgy várják haza őt, mint a messiást, te pedig a menyasszonyod részéről le vagy tojva. Bizonyára szereti az öccsét, és hiányzik neki, de a már családi fészekből kirepült testvérek nem feltétlenül találkoznak hetente, így szerintem nem kéne úgy viselkedni, mintha évente egyszer járna haza a srác.
Ülj le a menyasszonyoddal beszélgetni, hogy kicsit túlzásnak érzed a viselkedését. Vagy ha már az öccsének főz, miért ne juthatna abból neked is? Nem értem.
Jogosan vagy felháborodva. Mióta vagytok együtt?
A rendelést csináld meg te és mire hazaérsz ott lesz a pizza. A menyasszonyoddal meg nem ártana elbeszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!