Jogos a sértődésem és a felháborodásom? Én úgy érzem igen, de nem muszáj velem egyetértenetek, de azért érdekelne a véleményetek.
Szóval az a helyzet,hogy a menyasszonyom öccse hétvégente jön haza,nem mindig,de van,hogy hetente hétvégén.Ilyenkor többnyire arról szól vagy a szombat vagy a vasárnap,hogy a drágalátós uriembernek,főz anyuci és a menyasszonyom,de van hogy hárman főznek rá,mert néha becsatlakozik a csaja is.Erre a mutatványra elmegy egy fél nap,mert az uriemberre vagy egy hétre kell főzni,ilyenkor ők főzésre készen állnak,tehát a rendszeres hétvégi programok között van ez a kis főzőcske.Van hogy délelött 10 től,akár este 6ig,volt ilyen nem egyszer.
Most betelt a pohár,ma pl dolgozom,reggel 8 tól 13 ig,hazatelefonálok,hogy mire haza érek,rendeljen nekem pizzát vagy valamit legyenszives,vagy valami hanburgert,vagy csináljon nekem valami kaját legyen kedves,ő nem rendel pizzát,mert a könyökén jön ki,ő nem hoz hamburgert,mert esik az eső,és különben is,most megy főzni a kis öcsinek.én meg itt dolgozom kint a szakadó esőben és olyan nagykérés,hogy mire hazaérek,rendeljen nekem valamit,ha csinálni nem csinál.Erre a válasz,vegyél majd magadnak valamit hazafele.Ez kedves ugye?
Hagyjad már :D És ha nem lennének szülei akkor éhen halna? :D Nehogy már előrébb legyen egy önmagától tanulást választott öcsike , mint egy családért dolgozó kereső férfi :D Biztos agyon tanulja magát a koleszban....
Persze a férj is meg tudja oldani a főzést, de akkor oldja meg az öcsi is, nem elég hogy főz az anyja? Minek oda hadsereg főzni?
ÉS!
Nem nincs otthon , hanem AKKOR INDULT volna, biztos belehalt volna a tesó meg a csaja meg az anyjuk is ha késik 1 órát mert megvár 1 pizzát...persze ha neki kellett volna a hambi ami a könyökén jön ki ( ez is fura, akkor otthonra egyáltalán nincs főzve....) akkor 100 hogy ott seggelt volna.
Nagyon tudom sajnálni azokat akik neki estek a kérdezőnek, ezek szerint ti olyan párkapcsolatban éltek ahol ha a pasi MEGKÉR titeket, hogy rendeljetek valami kaját mire hazaér a munkából ( még csak nem is főzve legyen! ) azt ti követelőzésnek tartjátok. Szar lehet.
Én nem tartanám követelőzésnek, mert az én párom tud kérni, de ha épp indulnék valahova, azt mondanám neki, hogy "bocsi, de most megyek el éppen, rendelj te valamit". És az én párom nem is várná el, hogy ha már összekészültem és kiszemeltem a villamost, meg beosztottam az időt (én ilyen vagyok, tervezek), akkor újra ledobjam magam csak azért, hogy az ő kajáját megvárjam. És főleg nem hisztizne rajta, meg írogatna gyakorira, hogy "a barátnőm nem rendelt nekem kaját, pedig megkértem". Én meg se kérném őt ilyenre, mert szeretek válogatni, és egyébként is, én cikinek tartom ezt az egészet.
Ahogy már írtam, miért más gondoskodjon az én kajámról? Csak vendégségben vagy anyámnál fordul elő ilyesmi rendszeresen, itthon csak akkor, ha épp a párom a "soros" a főzésben (ami nem túl gyakori), úgyhogy én nem szoktam hozzá, hogy másokkal szolgáltatom ki magam. És ő sem, már évek óta magáról gondoskodott, mikor megismerkedtünk. De ezek szerint mi vagyunk a furák. Nem baj, ennyivel kevesebb vitánk van ezek szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!