Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a sértődésem és a...

Jogos a sértődésem és a felháborodásom? Én úgy érzem igen, de nem muszáj velem egyetértenetek, de azért érdekelne a véleményetek.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy a menyasszonyom öccse hétvégente jön haza,nem mindig,de van,hogy hetente hétvégén.Ilyenkor többnyire arról szól vagy a szombat vagy a vasárnap,hogy a drágalátós uriembernek,főz anyuci és a menyasszonyom,de van hogy hárman főznek rá,mert néha becsatlakozik a csaja is.Erre a mutatványra elmegy egy fél nap,mert az uriemberre vagy egy hétre kell főzni,ilyenkor ők főzésre készen állnak,tehát a rendszeres hétvégi programok között van ez a kis főzőcske.Van hogy délelött 10 től,akár este 6ig,volt ilyen nem egyszer.

Most betelt a pohár,ma pl dolgozom,reggel 8 tól 13 ig,hazatelefonálok,hogy mire haza érek,rendeljen nekem pizzát vagy valamit legyenszives,vagy valami hanburgert,vagy csináljon nekem valami kaját legyen kedves,ő nem rendel pizzát,mert a könyökén jön ki,ő nem hoz hamburgert,mert esik az eső,és különben is,most megy főzni a kis öcsinek.én meg itt dolgozom kint a szakadó esőben és olyan nagykérés,hogy mire hazaérek,rendeljen nekem valamit,ha csinálni nem csinál.Erre a válasz,vegyél majd magadnak valamit hazafele.Ez kedves ugye?

2015. máj. 2. 12:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%
És miért asszonyka "b*ssza össze" azt a kaját, ha nem is neki kell? Őuraságának talán nincs keze? Vagy van valami szerződésük arról, hogy csak a nő főz? Asszonyka egész nap főz (most az lényegtelen, hogy öcsire, mint írtam, elég hülyén áll a kapcsolathoz, de itt az a kérdés, hogy miért nem asszonyka intézi a kajáját), de a kérdező írta is, hogy abból a kajából neki is jutna, csak gondolom, arra képtelen, hogy kivárja, bár azt se hiszem, hogy minden fogás este 6-ig készül. Nyilvánvalóan asszonyka is abból fog enni, különben otthon is lenne kaja. Ha ez a kérdezőnek mégse felel meg, miért asszonyka főzzön még neki is? Irigylem a problémáit, én reggel 8-tól este 8-ig szendvicseken élek, és utána még főzhetek magamnak, ha éhes vagyok, ennek ellenére se a páromat nyaggatom, hogy főzzön nekem. Felnőtt, önálló emberek vagyunk, tudjuk már eltartani magunkat.
2015. máj. 8. 14:50
 32/37 anonim ***** válasza:
46%
Öcsike is összeb.hatnà magànak a kajàt, neki is van keze, de úgy làtszik csak az élvezetekre képes vele....a többiek pàrkapcsolatàt meg tudom sajnàlni, nem tudjàk milyen szeretni.
2015. máj. 8. 17:25
 33/37 anonim ***** válasza:
11%
Hogy a tökömbe főzzön az öcsi, mikor haza UTAZIK? A vonaton/buszon? Vagy amikor tanul? Már nem azért, de egy ember, aki CSAK dolgozik, az végez a munkahelyén, van szabadideje és főz ha akar, azt csinál amit akar. Aki CSAK TANUL, annak nem nagyon van szabadideje, mert elmegy a suliba ott van (egyetemen) mondjuk reggel 8-tól délután 4-ig, hazamegy, aztán még este 9-10-11-ig tanul (persze nem mindenkire jellemző ez és nem minden szakra). Nem hiszem el, hogy ennyire sajnálnátok a testvéretektől ezt a kis támogatást, hogy legalább a főzésre ne legyen gondja és tudjon nyugodtan tanulni. Mert oké, ha muszáj, akkor bárki megcsinálja, főz, mos, takarít tanulás mellett, még állást is vállal, de ennyi kis támogatást nem lehet adni a testvérünknek? Hát milyen emberek vagytok ti. Itt nem az öcsit kéne utálni meg szapulni, hanem a mennyasszonnyal beszélni. Az meg egyenesen siralmas, hogy a kérdező ELVÁRJA, hogy a mennyasszonya otthon üljön és várja őt haza mint a messiást, és nem mehetne el a családjához segíteni, és elvárja azt is, hogy a mennyasszony menjen haza vagy menjen el kaját venni, mikor ugyanúgy nincs otthon ő se. Talán ha a kérdező ELŐZŐ este méltóztatott volna szólni, hogy legyen már egy kis kaja otthon mire megy, akkor nem lett volna ez az egész, vagy ha nem törik le a keze, hogy felemelje a telefont és negyed 2-re rendeljen egy pizzát mire hazaér. A nő a mennyasszonya, nem a csicskája hogy amikor kitalálja az rohanjon neki és ne lehessen saját programja. Az meg a kérdező szegénységi bizonyítványa, hogy annyit nem képes megb, legyenek közös programjaik.
2015. máj. 8. 17:56
 34/37 anonim ***** válasza:
61%

Hagyjad már :D És ha nem lennének szülei akkor éhen halna? :D Nehogy már előrébb legyen egy önmagától tanulást választott öcsike , mint egy családért dolgozó kereső férfi :D Biztos agyon tanulja magát a koleszban....

Persze a férj is meg tudja oldani a főzést, de akkor oldja meg az öcsi is, nem elég hogy főz az anyja? Minek oda hadsereg főzni?

ÉS!

Nem nincs otthon , hanem AKKOR INDULT volna, biztos belehalt volna a tesó meg a csaja meg az anyjuk is ha késik 1 órát mert megvár 1 pizzát...persze ha neki kellett volna a hambi ami a könyökén jön ki ( ez is fura, akkor otthonra egyáltalán nincs főzve....) akkor 100 hogy ott seggelt volna.

Nagyon tudom sajnálni azokat akik neki estek a kérdezőnek, ezek szerint ti olyan párkapcsolatban éltek ahol ha a pasi MEGKÉR titeket, hogy rendeljetek valami kaját mire hazaér a munkából ( még csak nem is főzve legyen! ) azt ti követelőzésnek tartjátok. Szar lehet.

2015. máj. 9. 09:59
 35/37 anonim ***** válasza:
62%

Én nem tartanám követelőzésnek, mert az én párom tud kérni, de ha épp indulnék valahova, azt mondanám neki, hogy "bocsi, de most megyek el éppen, rendelj te valamit". És az én párom nem is várná el, hogy ha már összekészültem és kiszemeltem a villamost, meg beosztottam az időt (én ilyen vagyok, tervezek), akkor újra ledobjam magam csak azért, hogy az ő kajáját megvárjam. És főleg nem hisztizne rajta, meg írogatna gyakorira, hogy "a barátnőm nem rendelt nekem kaját, pedig megkértem". Én meg se kérném őt ilyenre, mert szeretek válogatni, és egyébként is, én cikinek tartom ezt az egészet.

Ahogy már írtam, miért más gondoskodjon az én kajámról? Csak vendégségben vagy anyámnál fordul elő ilyesmi rendszeresen, itthon csak akkor, ha épp a párom a "soros" a főzésben (ami nem túl gyakori), úgyhogy én nem szoktam hozzá, hogy másokkal szolgáltatom ki magam. És ő sem, már évek óta magáról gondoskodott, mikor megismerkedtünk. De ezek szerint mi vagyunk a furák. Nem baj, ennyivel kevesebb vitánk van ezek szerint. :)

2015. máj. 11. 02:57
 36/37 anonim ***** válasza:
74%
Szegény menyasszonyod... Sajnálom őt hogy a férje ilyen tehetetlen... Ne fájjon már neked annyira hogy ő együtt van a családjával. Nem vagy te csecsemő akit el kell látni...
2015. máj. 12. 15:55
 37/37 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként igen, az utolsó rávilágított, hogy ilyen szemszögből is lehet nézni. Mi van, ha asszonykának csak ez a napja (fél napja) van a héten a vér szerinti családjára? Ha főzéssel akarják tölteni, hát töltsék, de ha jól emlékszem, a kérdező nem írta, hogy a héten máskor is az anyjánál lenne a párja. Ennyit ne sajnáljunk már tőle.
2015. máj. 15. 01:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!