Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a sértődésem és a...

Jogos a sértődésem és a felháborodásom? Én úgy érzem igen, de nem muszáj velem egyetértenetek, de azért érdekelne a véleményetek.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy a menyasszonyom öccse hétvégente jön haza,nem mindig,de van,hogy hetente hétvégén.Ilyenkor többnyire arról szól vagy a szombat vagy a vasárnap,hogy a drágalátós uriembernek,főz anyuci és a menyasszonyom,de van hogy hárman főznek rá,mert néha becsatlakozik a csaja is.Erre a mutatványra elmegy egy fél nap,mert az uriemberre vagy egy hétre kell főzni,ilyenkor ők főzésre készen állnak,tehát a rendszeres hétvégi programok között van ez a kis főzőcske.Van hogy délelött 10 től,akár este 6ig,volt ilyen nem egyszer.

Most betelt a pohár,ma pl dolgozom,reggel 8 tól 13 ig,hazatelefonálok,hogy mire haza érek,rendeljen nekem pizzát vagy valamit legyenszives,vagy valami hanburgert,vagy csináljon nekem valami kaját legyen kedves,ő nem rendel pizzát,mert a könyökén jön ki,ő nem hoz hamburgert,mert esik az eső,és különben is,most megy főzni a kis öcsinek.én meg itt dolgozom kint a szakadó esőben és olyan nagykérés,hogy mire hazaérek,rendeljen nekem valamit,ha csinálni nem csinál.Erre a válasz,vegyél majd magadnak valamit hazafele.Ez kedves ugye?

2015. máj. 2. 12:00
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Úgy gondolta,hogy majd veszek hazafele valamit magamnak.Direkt felhivtam olyan 11 körül,hogy ne kelljen kapkodnia,valamit összetudjon dobni nekem.Nem elég hogy éhes vagyok,munkába sza..rrá áztam,még ezt kapom.
2015. máj. 2. 12:27
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Járj át anyukádhoz enni...lássuk a hisztit ;)
2015. máj. 2. 12:39
 13/37 anonim ***** válasza:
35%

(csak úgy, kíváncsiságból... :-) )

Te nem tudod megrendelni azt a pizzát?

2015. máj. 2. 12:54
 14/37 A kérdező kommentje:
De megtudom,de ha elöbb ér ki a pizza mint ahogy én hazaérek,akkor ki vesziát szerinted?
2015. máj. 2. 12:58
 15/37 Nád a házam teteje ***** válasza:
48%
13-ast felejtsd el. Csak beléd akar kötni! Savanyú a szőlő neki!
2015. máj. 2. 13:02
 16/37 anonim ***** válasza:
29%

Ha már az anyjánál van, hogy a tökömbe főzzön neked valamit? Hogy rendeljen pizzát, ha nincs otthon? Hogy vigyen hamburgert? Menjen el venni, vigye haza, menjen vissza, esőben rohangáljon és ázzon el ő is? Ha dolga van, akkor dolga van. Ezzel nem védeni akarom, csak olyat kérsz, amit nem tud megcsinálni egyéb okok miatt.

Az meg hogy mindig megy főzni... ő ezt szokta meg, ebben nőtt fel, nehéz maga mögött hagyni ezt a szokását. Beszélgess el vele, és először csak egy hétvégét hagyjon ki, majd 2-t, majd aztán csak nagyon ritkán menjen segíeni, vagy ne is menjen. Szerintem érthető, hogy látni szeretné az öccsét, vannak olyan testvérek, akik akkor is hetente találkoznak ha családjuk van. Pl az én családomban apa unokatestvérei szemben laknak egymással, és sokat mennek át egymáshoz, pedig 50 felett vannak és családos emberek. Ha neki így jó, hogy ennyit találkozik az öccsével, akkor el kell fogadnod.

Próbálj vele kompromisszumot kötni. Vagy ő is kérheti, hogy te csak havi egyszer találkozz az anyukáddal/tesóddal/barátaiddal (tehát aki hasonlóan ennyire fontos neked), hogy főzzél rá?

Egyébként meg te is tudsz pizzát rendelni. Ha 5-kor érsz haza, és mondjuk egy óra mire megcsinálják és házhozviszik, akkor megrendeled negyed5-kor, hazaérsz 5-kor, és 5-negyed6 fele ott van a pizza, és nem kell elmenned sehova, nem kell egy órát várnod.

2015. máj. 2. 13:28
 17/37 A kérdező kommentje:

ma 13:28

Képzeld el nekem is van egy testvérem,aki tőlem vagy 1500 km-re van és akit nagyon szeretek,és bizony van,hogy 3-4 hónapig nem látjuk egymást.Még sem fogom felrúgni miatta az életem,mert ok,hogy a testvérem,de nekem is,és neki is van egy élete és egy párja,úgy ahogy nekem.Nekem eszembe nem jutott volna,soha felrúgni az ő programjukat,vagy ő nekik az enyémet.Mi tudjuk,hogy szeretjük egymást,és ezt nem hétvégi főzési programba merítjük ki.Én személy szerint ku..rva sz..rul érezném magam,ha én miattam fel kellene rúgnia egy programját,ahelyett,hogy a párjával legyen.Mivel én őszintén tíszta szívből szeretem a testvéremet,feltétel nélkül elfogadom és nem támasztok elvárásokat vele szembe,hogy ha pl,főzől nekem csak akkor szeretlek.

2015. máj. 2. 13:43
 18/37 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, te egyszerűen féltékeny vagy a tesóra.
2015. máj. 2. 13:50
 19/37 A kérdező kommentje:

Én??Na ne röhögtessél már:))Szerintem ő elöbb féltékeny rám,mint én ő rá.

Elolvastam az összes választ amit kaptamm,érdekes,hogy 90%-ban nekem adtak igazat,pedig jópár válasz érkezett.Akkor ezek szerint mindenki féltékeny?

2015. máj. 2. 13:53
 20/37 anonim ***** válasza:
38%

Nem.

A többség szerint a nő dolga, hogy megetesse a fiút ezért adnak igazat.

De tényleg úgy néz ki, mintha féltékeny lennél, hogy most nem a te tököd van nyaldosva.

2015. máj. 2. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!