Kérhetem, hogy a gyerek miatt ne költözzön oda?
Terhes nő ingerlékeny volt? Hát ez aztán a meglepetés!
Ha csak minimálisan utánaolvastál volna gyerekvállalás előtt minden cikk vagy könyv ezzel kezdődne h terhesen megváltoznak a hormonok és a nők hülyén viselkednek. Téged nem is érdekelt ezek szerint abszolút hogy min megy át az exed, akkor őt miért is érdekelné h te mit érzel?
Terhes nőt otthagyni pedig tényleg a legutolsó dolog, nem is értem mit gondoltál, hogy majd tapsikolni fog meg futni utánad? Eljátszottad egy örök életre a bizalmát. Gyereknél is félni fog, hogy először látogatod aztán egyszer csak lelépsz és majd ő meg ottmarad az apja után vágyakozó lelkibeteg gyerekkel. Ugyanis elárulom h 2 évesen jön a dackorszak és akkor van hogy egész nap csak veszekedés megy a gyerekkel. Aztán tini korban megint lehet évekig veszekedeni a kamasszal.
Amúgy te még jól jártál, mert legalább a volt barátodról tudhatod hogy nem egy pedofil elmebeteg, más apák nem is találkoznak egyáltalán soha az új fickóval.
Ja és engem se érdekelne az új nőd, akivel ezek szerint 1-2 hónap múlva már össze is költöztél.
Én a másik oldalon állok, exemmel külön élünk, neki 2 éve van párkapcsolata, nekem most lett új (3 évvel a szakítás után). Én borzasztóan szenvedek attól, hogy bele akar szólni az életembe, holott nem vagyunk egy pár. Ahogy az egyik hozzászóló írta: fenntartva érzi a helyét ebben a családban IS, miközben neki van egy saját élete.
Hát nincs fenntartott hely! Volt, eljátszotta, neki már csak a gyerekéhez van köze, hozzám nincs. Nem vagyok a tulajdona! Én sem szólok bele abba, hogy kivel él, neki sincs joga beleszólni az én életembe!
A mostani párom ezerszer jobb ember, mint az exem, és egyáltalán nem lennék meglepve, ha jobb kapcsolata lenne a lányomnak vele, mint a saját apjával. És ez nem az együtt töltött idő mennyiségén múlik, hanem az emberi mivoltán...
Kérdező: nézz inkább magadba, és próbálj legalább jó apa lenni, az exedről meg szépen szállj le, hadd élje a saját életét!
44:de itt az a baj h csak azóta akar többet találkozni a gyerekkel amióta az exnek új pasija van. Előtte simán belement a kéthetente hétvégébe, bíróság előtt is rábólintott.
Elég nehéz elhinni, hogy hirtelen most támadtak fel az apai érzései, nem akkor amikor mondjuk meglátta először az újszülöttet. Illetve ha attól hogy szétmentek még segíthetett volna anyukának, gondolom ha elmegy helyette néha bevásárolni vagy vitt volna heti 1-2x-szer kaját, és szokássá válik, hogy gyakran beugrik, akkor későbbiekben is maradhatott volna ez a rendszer.
Ennyi elszalasztott lehetőség után még jó,h szkeptikus mindenki. Főleg h jött közbe neki is egy új csaj,akivel hamar összeköltözésig jutott, tehát nem otthon fetrengett végig lelkibetegen a gyereke nélkül.
:D :D :D :D akihez ő üldözött... hát ember, te fergeteges vagy :D :D :D
Annyira azért még sem értette félre, ha az volt az első dolgod, hogy odaköltözz a nőhöz, akivel SEMMI nem volt köztetek... :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!