Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetem, hogy a gyerek miatt...

Kérhetem, hogy a gyerek miatt ne költözzön oda?

Figyelt kérdés
1,5 éves a kisfiam, az édesanyjával 7 év után szakítottunk. A terhessége alatt nagyon megromlott a kapcsolatunk és én elköltöztem a közös lakásunkból. Az egyik gyerekkori barátom sokat segített a volt páromnak, és mostanra egy pár lettek. A lakás a volt párome, de én nem szeretném ha az új párja oda költözne. A gyerek még pici és nem akarom, hogy mindennap együtt legyenek, hisz én vagyok az apja. Van erre valami lehetőségem?
2015. júl. 15. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg van olyan "ember", aki ezt úgy látja, mint te kérdező, hogy te hagytad ott a gyereked anyját terhesen és ennek ellenére te vagy megsértődve dolgokon? Gondolkodsz te egyáltalán? Képes vagy erre? Ez sajnos nem jön le, mert még a hozzászólások után is csak fújod a magadét és szemernyit sem ismersz be abból, hogy hibáztál....
2015. júl. 15. 13:16
 42/65 anonim ***** válasza:
94%

Terhes nő ingerlékeny volt? Hát ez aztán a meglepetés!

Ha csak minimálisan utánaolvastál volna gyerekvállalás előtt minden cikk vagy könyv ezzel kezdődne h terhesen megváltoznak a hormonok és a nők hülyén viselkednek. Téged nem is érdekelt ezek szerint abszolút hogy min megy át az exed, akkor őt miért is érdekelné h te mit érzel?

Terhes nőt otthagyni pedig tényleg a legutolsó dolog, nem is értem mit gondoltál, hogy majd tapsikolni fog meg futni utánad? Eljátszottad egy örök életre a bizalmát. Gyereknél is félni fog, hogy először látogatod aztán egyszer csak lelépsz és majd ő meg ottmarad az apja után vágyakozó lelkibeteg gyerekkel. Ugyanis elárulom h 2 évesen jön a dackorszak és akkor van hogy egész nap csak veszekedés megy a gyerekkel. Aztán tini korban megint lehet évekig veszekedeni a kamasszal.

Amúgy te még jól jártál, mert legalább a volt barátodról tudhatod hogy nem egy pedofil elmebeteg, más apák nem is találkoznak egyáltalán soha az új fickóval.

Ja és engem se érdekelne az új nőd, akivel ezek szerint 1-2 hónap múlva már össze is költöztél.

2015. júl. 15. 13:20
 43/65 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldalon állok, exemmel külön élünk, neki 2 éve van párkapcsolata, nekem most lett új (3 évvel a szakítás után). Én borzasztóan szenvedek attól, hogy bele akar szólni az életembe, holott nem vagyunk egy pár. Ahogy az egyik hozzászóló írta: fenntartva érzi a helyét ebben a családban IS, miközben neki van egy saját élete.

Hát nincs fenntartott hely! Volt, eljátszotta, neki már csak a gyerekéhez van köze, hozzám nincs. Nem vagyok a tulajdona! Én sem szólok bele abba, hogy kivel él, neki sincs joga beleszólni az én életembe!

A mostani párom ezerszer jobb ember, mint az exem, és egyáltalán nem lennék meglepve, ha jobb kapcsolata lenne a lányomnak vele, mint a saját apjával. És ez nem az együtt töltött idő mennyiségén múlik, hanem az emberi mivoltán...

Kérdező: nézz inkább magadba, és próbálj legalább jó apa lenni, az exedről meg szépen szállj le, hadd élje a saját életét!

2015. júl. 15. 13:56
 44/65 anonim ***** válasza:
5%
Na jól szét szettétek a kérdezőt.Aztán hány hisztis nem normális terhes nő van aki elviselhetetlen,és rá van fogva a hormonokra?Konkrétan nem írta le mi történt inkább elköltözött.Az meg a jobbik eset törödni akar a gyerekével,mint hogy felnevelteti mással.Az exhez az költözik aki akar.Nektek az a vonat elment.Próbáld meg meg beszélni az exxel többet láthasd a gyereket.rajtad áll milyen szoros kötelék lesz köztetek a fiaddal.
2015. júl. 15. 14:47
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, aki annyira nemnormális, és hisztis terhesen, hogy az elviselhetetlen, és CSAK rá van fogva a hormonokra, az előtte is hisztis és elviselhetetlen volt, nem a terhességgel kezdte... na az ilyen nőt meg nem kell elvenni, ha meg elvettük, akkor nem kell nyávogni, hogy jajj, hisztis pitsa a feleségem.
2015. júl. 15. 14:52
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

44:de itt az a baj h csak azóta akar többet találkozni a gyerekkel amióta az exnek új pasija van. Előtte simán belement a kéthetente hétvégébe, bíróság előtt is rábólintott.

Elég nehéz elhinni, hogy hirtelen most támadtak fel az apai érzései, nem akkor amikor mondjuk meglátta először az újszülöttet. Illetve ha attól hogy szétmentek még segíthetett volna anyukának, gondolom ha elmegy helyette néha bevásárolni vagy vitt volna heti 1-2x-szer kaját, és szokássá válik, hogy gyakran beugrik, akkor későbbiekben is maradhatott volna ez a rendszer.

Ennyi elszalasztott lehetőség után még jó,h szkeptikus mindenki. Főleg h jött közbe neki is egy új csaj,akivel hamar összeköltözésig jutott, tehát nem otthon fetrengett végig lelkibetegen a gyereke nélkül.

2015. júl. 15. 14:57
 47/65 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon el van tévedve itt néhány válaszoló abban, hogy az anya szívességet tesz ha engedi látni a gyereket. Az nem szívesség, hanem kötelsség, és nem is elsősorban jogial, hanem emberileg. A gyerek érdeke, hogy az apjával is legyen. Feltéve hogy az apja foglalkozni akar, ami jelen esetben úgy tűnik már igaz. Ha az anya nem engedi a gyereket egy normális apához, vagy ellene hangolja, akkor az az anya a saját gyerekének árt. Ami sokkal súlyosabb, mint hogy mit veszekedett vele vagy otthagyta az apa. Nem érdekel, hogy milyen sérelem érte az anyát előtte, azt intézze el az apával.
2015. júl. 15. 15:07
 48/65 A kérdező kommentje:
7 évig voltunk együtt, semmi gond nem volt. Terhesen valtozott meg, folyton hívogatott és gyanúsítgatott, félre értette a dolgokat és nem engedte, hogy megmagyarázzam. Mikor össze költöztem a párommal, akihez ő üldözött, igazolva érezte magát. De, akkor nem csinálja azt amit, még mindig együtt lennénk.
2015. júl. 15. 15:15
 49/65 anonim ***** válasza:
94%
aha, szóval ő üldözött egy másik nőhöz...értem... miközben a te gyerekeddel volt terhes ... te nem vagy hibás semmiben...
2015. júl. 15. 15:22
 50/65 anonim ***** válasza:
94%

:D :D :D :D akihez ő üldözött... hát ember, te fergeteges vagy :D :D :D

Annyira azért még sem értette félre, ha az volt az első dolgod, hogy odaköltözz a nőhöz, akivel SEMMI nem volt köztetek... :D :D :D :D

2015. júl. 15. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!