Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetem, hogy a gyerek miatt...

Kérhetem, hogy a gyerek miatt ne költözzön oda?

Figyelt kérdés
1,5 éves a kisfiam, az édesanyjával 7 év után szakítottunk. A terhessége alatt nagyon megromlott a kapcsolatunk és én elköltöztem a közös lakásunkból. Az egyik gyerekkori barátom sokat segített a volt páromnak, és mostanra egy pár lettek. A lakás a volt párome, de én nem szeretném ha az új párja oda költözne. A gyerek még pici és nem akarom, hogy mindennap együtt legyenek, hisz én vagyok az apja. Van erre valami lehetőségem?
2015. júl. 15. 11:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
82%
Jól bánna vele...
2015. júl. 15. 11:28
 12/65 anonim ***** válasza:
94%
Ó, szóval te akarod megmondani, hogy az exed a saját lakásában kivel él? Hát ez a hónap kérdése!
 13/65 anonim ***** válasza:
91%
Elképesztően buta emberek vannak, akiket teljesen elvakít a gonoszság, a düh, azért mert neki nem jó valami...
 14/65 anonim ***** válasza:
94%

Akkor csak most lett hirtelen fontos, hogy a gyereked. Eddig jó volt a kétheti láthatás, de hogy másik hím is feltűnt, látni akarod a gyereket?

Ez aztán a motiváció.

2015. júl. 15. 11:34
 15/65 anonim ***** válasza:
89%

A terheség előtt is voltak problémák? Ha igen, nem kellett volna gyereket csinálni, ha meg mégis csnáltatok, akkor lehetett volna annyi gerinc benned, hogy nem terhesség alatt lépsz le. Ha a problémák a terhesség alatt kezdődtek, akkor meg pláne undorító, hogy az első nehézségnél elhagytad. Bár ha látni sem akart, akkor szinte biztos, hogy megcsaltad... Erre meg no comment, ha tényleg így volt.

És tudod a legnagyobb baj az, hogy nem a gyerek a lényeg most sem, csak egy féltékeny p.cs vagy, akinek sérti az önérzetét, hogy a volt neje továbblépett. De gondolom te azóta is szerzetesi szüzességben éled napjaid. Ja, nem, de az teljesen màs, igaz?

Ha a gyerekről szólna, akkor nem éppen most találtad volna ki, hogy többet akarod látni. Persze tudom, ez csak egy szerencsétlen véletlen... ahhha

2015. júl. 15. 11:35
 16/65 A kérdező kommentje:

Nem csaltam meg, és a problémák a terhessége alatt kezdődtek. Nem volt a legjobb dolog, hogy anno elköltöztem, de akkor így láttam jónak.

Az én párom még nem is látta a kisfiam, mert nem engedi oda a volt párom! De ők most együtt akarják nevelni az én gyerekem?? Ez így valahogy nem igazságos!!

Míg pici volt, elég volt két hetente menni, mert evett és aludt,de már nagy.

2015. júl. 15. 11:42
 17/65 anonim ***** válasza:
93%

hát sajnos így jártál. a gyerekhez annyi közöd van hogy a tiéd, hozzájuk meg aztán semmi

lett volna több eszed akkor, amikor szétmentetek

2015. júl. 15. 11:43
 18/65 anonim ***** válasza:
91%

Későn kaptál észbe, ebbe már nincs beleszólásod.

Egy gyereknek fontos a szerető CSALÁD, valószínűleg a volt barátod megfelelő mentalitással fogja nevelni a kicsit, megkapja a FÉRFI mintát is fejlődéséhez. Inkább örülj, hogy ismered kisfiad anyjának jelenlegi párját.

Igyekezz nem ellenségesen állni a helyzethez, alakíts ki jó kapcsolatot. Másképp nem fog működni. Sok sikert

2015. júl. 15. 11:45
 19/65 anonim ***** válasza:
51%

Én a helyedben lemondanék a gyerekről. Hagy legyen esélye egy normális családhoz, még ha nem is vér szerinti az apja.

Azért elég gyanús, hogy a gyerek anyja nem akarja látni a te párodat (csak nem vele csaltad meg a terhesség alatt?)

Egyébként pedig ha nem szeretnél több köpködő kommentet, jobb ha tisztázod a szakításotok körülményeit.

2015. júl. 15. 11:46
 20/65 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan, szerintetek a gyerek ebből mit vesz le? Kéthetente egy órát lát egy vadidegen (mert az vagy egy másfél évesnek) pasast, akivel mondjuk játszik.

Az élete többi részében meg az anyjával van, és sokkal többet van az ő mostani párjával, mint azzal a vadidegen hapsival.

Kérdező, szerinted kit fog hívni apának?

2015. júl. 15. 11:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!