Más férje is egy szobanövény?
El vagyok keseredve.....
Otthon vagyok a 17 hónapos fiammal gyed-en, egész napomat elveszi, a férjem este 9 körül v utána jár haza, ilyenkor már a gyerekkel nincs nagyon feladat, de ha altatás van akkor az rám hárul. Az tiszta sor, h mivel itthon vagyok főzök, takarítok, amennyire a pici engedi, de a férjem gyakran a fejemhez vágja, h kosz van nálunk és rendetlenség....pedig ő nem segít semmiben, sőt inkább keresztbetesz.....a tányérját életében nem rakta el a mosogatóba (nem h elmosogatni), csak úgy dobálja a szennyesét az egész lakásban, még az is nagy eredmény, ha megeszi a főztömet....gyakran csak nincs kedve hozzá aztán eszik máshol.....én meg persze dobom ki. Anno azt beszéltük, h vannak női és férfi feladatok....szerinte pl a kert, a fűnyírás....na van egy 10 m2-es kertünk, abban a füvet is gyakran én nyírom.....persze ez csak idénymunka.....szerintem
Én nem várom el h főzzön, mosson.....de legalább megbecsülhetné, ha én csinálom....lehet h többet keres (h én gyeden), de ha el kéne vinnie mosatni a ruhát, takarítania kellene.....lehet h meglepődne mennyiért vállalnák, amit ő lenéz.
Ha véletlenül hazajönne, akkor is inkább lemegy az edzőterembe, számtalan vitánk volt, már nem is akarom meggyőzni h én is ember vagyok, én is szeretnék néha mást is csinálni, mint a szart vakarni.....erre egyébként az volt a válasza h vigyem át a gyereket az anyósomhoz, aki mellesleg utál......ez meg klasszikus
Szóval a panaszkodásból ennyi, arra lennék kíváncsi, h ez másnál is így megy, ez egy nő szerepe? örülnék pozitív példáknak is, esetleg FÉRFIAK is írhatnának, h erről mi a véleményük.....vidítsatok fel!!!
Néha azt kérdezem h kell e ez vajon nekem, teljesen kiábrándultam a férfiakból!
Köszönöm a válaszokat, főleg amik a kérdésre érkeztek, de a segítőkészséget is díjazom.....azokat nem értem, akik elkezdtek vádaskodni, nemhogy nem a kérdésre válaszoltak, egy elkeseredett ember levelére még be is támadtak.....ezeknek szeretném a képét és elérhetőségét priviben.....h ha látom őket hanyat homlok meneküljek.....:)
nem hiába nem az volt a kérdés, h mit tegyek v mit gondoltok erről.....mivel nem ismertek engem sem őt, ezért nem ítélkezhettek felettünk.....valami olyasmi válaszokra számítottam, h nálunk ez így megy.....nálunk meg úgy......na de szép kis lavinát indítottam el, sokan mármár áldozatnak állították be a férjemet.....egészségükre.....
Még 1X köszönöm mindenkinek, aki építően foglalkozott a kérdésemmel, ha van egy ember is aki tanul az esetből és esetleg nem megy hozzá egy szobanövényhez......akkor már megérte
Nem az a fontos, hogy más hogy látja a helyzetedet.
Csakis az a lényeg, hogy TE mit érzel. Bár ezt kinyilatkoztattad.
A kérdésed pedig... nem a megoldásra irányul. A vélemények jellege kiszámítható volt. Az én kérdésem az, válasz helyett, hogy szociális felmérést végzel, esetleg együttérzésre vágysz? Netán megoldanád a problémát??
Mind érdekes, de az utolsó lenne a hasznos.
Marha nehéz megszülni a döntéseket, mind tudjuk.
De remélem, úton vagy felé.
Csak magadat ne veszítsd el (no meg a gyereket).
Ez fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!