Kihasználnának minket vagy én reagálom túl?
Kerdezo, egyetlen dolgot szeretnek csak kerdezni...
Orokbe fogadnal engem? Igerem, _sokkal kevesbe_ foglak lehuzni, de nekem is jol jonne valaki hasonlo, akin ennyire lehet eloskodni. ^_^°
Cserebe megigerem, hogy en viszont mindent meg fogok koszonni, es dicserlek titeket mindenert.
Ha a gyerkőcre vigyázol és szólnak, hogy később jönnének, mondd, hogy el kell menned. Fagyinál előre készítsd össze a pénzt és már kérésnél add át/tedd le.
Ritka pofátlanok, de azért is, mert megtehetik.
én az elején nem szóltam semmit , mert mégis csak a férjem testvére...
aztán elkezdett elnyomni"te még úgysem szültél, nem tudhatod"
-meg " úú te bezzeg mész a 30 fel"(miközben anyuka 10 évvel idősebb nálam)
és ezután elkezdett nénizni, erre még elvárta volna hogy a ruháim, a gondolataim , a cselekedeteim lenézése után még vigyázzak is a gyerekre, csak mert neki úgy kényelmes( ő vállalta be 39 évesen hát fogadja is el hogy gyereket nevelni nehéz)
Na ekkor mondtam szép finoman hogy menjenek a bús fenébe,de úgy hogy azt ne lehessen félreérteni, megutáltak? na és, eddig sem szerettek szóval nem veszítettem semmit
Simán lehúznak titeket.
Miért ne tennék? Senki nem szól nekik egy büdös szót sem.
Állj a sarkadra és mond meg azt amit gondolsz és ha nem tetszik nekik szakítsd meg velük a kapcsolatot VAGY tűrd tovább...
Fizetős résznél ha csak bambán állnak akkor kifizetted volna a fagyit és előttük etted volna meg az illett volna.
Aztaretekmindenit!
És az ilyen emberek szívják el előlünk a drága jó oxigént??
Azóta mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!