Kihasználnának minket vagy én reagálom túl?
És elmondtad már NEKIK, hogy ez zavar Téged? Mert az oké, hogy a férjeddel megbeszélted, de velük is tudatni kéne, hogy néha ők is meghívhatnának, fizethetnének, beszállhatnának a benzinbe, stb.
Kultúráltan, diszkréten, nem veszekedve tudatni kéne velük.
Azt pedig nem hagynám, hogy a barátnőm nyaralójába menjenek, mert abból még messzemenő konfliktusok is lehetnek.
Nem reagálod túl, ez bunkóság. Támogatni azt kell, aki rászorul, egyébként kölcsönösségi alapon megy, családban is. Az, hogy a te barátnőd nyaralójába menjenek, mindennek a teteje.
Szerintem nyugodtan állj a sarkadra, és mondd meg kerek-perec, hogy a meghívás csak és kizárólag rátok vonatkozik. Az autótokra nektek is szükségetek van, tehát nem tudjátok odaadni. Vendéglátás: rendelj süteményt cukrászatban, és küldd el őket érte, fizessék is ki. Ha nem megy így, erősen megritkítanám a meghívásokat.
Nekem is volt ilyen sógornőm, leépítettem az összejárást, az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor váratlanul, mindenféle hívás nélkül beállított hozzánk a gyerekekkel vasárnapi ebédre, úgy rohantam el még húsért, hogy elég legyen a kaja. Gyesen voltam a legkisebbel, ő leült, a saját gyerekeit szabadjára engedte a lakásban, én meg főztem, elláttam a kicsit, próbáltam a saját nagyobb gyerekeimet meg az övéit irányítgatni, akik egyébként összetörték az állótükröt az előszobában, szerencse, hogy nem esett bajuk.
nem normalis, es azt vettem eszre hogy egyre tobb gazdag szeret masikon eloskodni.
a parod sem normalis hogy ezt mind hagyja.
szova kell tenned, es keszulj fel, valoszinu te leszel a fekete barany mindenki szemeben.
nálunk se volt kedvesség és most is egy nagy szakadékot érzek ha átmegyünk. itt a gyerekkel potyáznak,konkrétan mindenkire rá akarják a babát sózni csak nekik ne kelljen. Após pajtás értük megy(van autójuk pedig) csütrötökön és csak Hétfőn mennek haza, miközben ott vannak a nagyszülők vigyáznak a gyerekre a szülők meg tespednek. Erre megkérdezi a sógor hogy csüt-pénteken tudnánk e vigyázni rá, mire én " van annak a gyereknek apja anyja vigyázzon az"(megjegyzem csak úgy vigyázni kellett volna nem volt semmi halaszthatatlan dolog amiért el kellett volna szaladniuk).
Azóta megy a durci,de sajnos inkább beáldozom a sógor kapcsolatot , mint az életemet csak mert neki így lett volna kényelmesebb.
Mutasd meg a férjednek a válaszokat. Fel kell kötnie a gatyát, és megmondani, hogy ez nem így megy.
Ha nagyon nem akaródzik neki kiállni értetek, neked kell megtenni.
Fagyifizetésnél is azt csinálnám, hogy mondanám az eladónak, hogy ezeket mi fizetjük, azokat ők aztán arrébb állnék. Aztán nézzenek bambán az árusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!