Ez tényleg nem normális, vagy én reagálom túl?
3 éve élünk együtt a párommal,és az előző kapcsolatomból született 5 éves fiammal. Most úton van a közös babánk, akit terveztünk,vártunk.
A párom exe 3 év alatt sem lépett túl azon,hogy mi együtt vagyunk ( 5 éve,hogy szétmentek,és nem miattam ).
Folyamatosan jelen van az életünkben,minden szarért a páromat hívja. Pl leszakadt szekrényajtót megszerelni, szobát átrendezni. A párom igyekszik a fiával tartani a kapcsolatot, heti szinten találkoznak, persze csak is úgy,ahogy az exnek megfelel, mindenben mi alkalmazkodunk. Ha a gyereknek iskolai rendezvénye van,én nem mehetek, csak a párom.
Ezt el is fogadtam. Azonban most,hogy megtudta a babát, akcióba lépett. Fűnek fának híreszteli,mekkora szar alakok vagyunk, hogy bevállaltunk egy gyereket, hogy neki mennyire nem tetszik. Hívogatja a rokonokat, uszítja őket, a gyereket is.
Ez csak szerintem nem normális?
Normálisnak ugyan nem normális. De! ha foglalkoztok vele - amit el akar érni - azzal csak adjátok alá a lovat. Tudod: azzal álla bosszút, hogy csak fel sem vette.
Persze a párod azért egy kicsit megalkuvó. Pl. az én gyerekem iskolai rendezvényére az jön el velem, akit én magammal viszek, nem az, akit egy harmadik megenged. Nem ártana, ha a párod kicsit jobban érzékeltetné vele, hogy őket csak a közös gyerek és csak ebben a tekintetben köti össze. Ennyi.
Nincs olyan bíróság, amely a párodat arra kötelezné, hogy ne vigye az iskolaiu eseményre az élettársát/feleségét. Szóval itt ő legnagyobb hibás, hogy őnként úgy táncol, ahogy egy nő fütyül, aki már senkije. Te vagy a párja! Beszélgess el vele.
A nőt meg fenyegesd meg, hogy feljelented becsületsértésért, nincs hozzá joga, hogy a hátad mögött bunkózzon.
Nálunk pontosan ez a helyzet, Kérdező.
Azzal a különbséggel, hogy az én kedves párom még hazudik is nekem, letagadja hogy átment az exéhez megcsinálni a szekrényajtót. Aztán persze utólag mindig kiderül.
Pont a napokban untam ezt meg, és 12 hetes terhesen elköltöztem tőle. Érdekes, egyből észbe kapott, egyből a sarkára tudott állni és el tudta küldeni a vérbe az idióta exfeleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!