Én reagálom túl vagy a hugom a nem normális? (lent több
infó)
Azért ez elég erős egy 14 éves lánynak.. Nincs valami ismerősöd, aki megy strandra és néha ránézne?
Amúgy ha elmondod a szüleidnek, a hugod útálni fog.
2013. júl. 26. 16:03
2/12 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy holnap nem megy senki oda, hanem balatonra mennek a haverjaim vagy dolgozni, tudom hogy nem neki való meg a srác faterja is megy de őt még csak nem is ismerjük,én is attól tartok hogy meg fog utálni azt pedig nem akarom meg a srácot meg akartam fenyíteni de akkor is utálni fog. Nem tudom mit csináljak:/
hát elég durva a hugod:o én is 14 éves lány vagyok, és nekem eszembe nem jutna ilyen, sőt, ez undorito (csöcsöd közé rakom a dákom) szerintem mindenképp beszélj vele, vagy amit már előbb is irtak hogy valakivel figyeltesd aztán faggasd ki ! ha fel lesz háborodva hogy nyomozol utána, akkor mondd neki hogy ha nem csinálna/tervezne ilyeneket akkor megbiznál benne vagy nemtudom de valamit ezzel kell kezdeni
2013. júl. 26. 16:10
Félrehívod a srácot, és megmondod neki, hogy ha kikezd a húgoddal akkor kezelésbe veszed.
2013. júl. 26. 16:14
5/12 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy a tesómnak eszébe se jutott volna hanem hirtelen a srác irta neki ezt a hugom meg azt irta hogy ha 10pontot összegyüjt olyanok miatt mint pl segít a boltból elhozni a szatyrot meg ha jó, meg anyánknak valamit segít akkor kap 1pontot de ha rossz akkor le von nem tudom mit csináljak legszivesebben átmennék hozzájuk és arcon rugnám a gyereket
istenem... mintha még nem lennétek hozzászokva hogy a kis 11-13 évesek is dugnak... ez a világ ehhez hozzá kell szokni. a másik meg hogy ezt nem azzal kell megoldani hogy jajj keressünk valakit aki megy a strandra és figyeli őket. nem két éves gyerekekről van szó. itt egy normális leülős beszélgetés segítene inkább.
2013. júl. 26. 16:35
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom hogy mit szolnál ha a gyerekedet 11évessen dugnák azért ennyire ne legyél gyökér meg ha nem tudsz normálissat irni akkor ne irjá.
6.! Attól hogy a te környezeted ilyen alja, kisebbségi szinten van ezt még nem feltétlen kell elfogadni! Normális, kulturált körökben nem kefélgetnek ennyi idősen!
Kérdező: a húgoddal beszélgess el. Kicsi még és naiv, nem veszi észre, hogy ez a srác kicsit túl sok. Nem kell vele szakítania, de figyeljen oda, és ne hagyja, hogy hülyeségekre rábeszélje!!!
Azon is látszik, mennyire gyerekes még a húgod, hogy ezt a pontgyűjtő akciót előhozta...nagyon nem való még kapcsolat neki.
A srácnak is mondd meg négyszemközt, hogyha pofátlankodik ellátod a baját.
2013. júl. 26. 16:44
Hát lehet én vagyok valami abszurd csaj,de ez annyira nem durva. Főleg,hogy tényleg valószínűleg vicc volt. Meg ha ezt jobban végiggondoljuk egyenlő azzal,hogy kb vízbe fojtaná a szerencsétlent mert nem egy szinten vannak ha értitek.
Nyilván nem a strandon fogja magát megd.gatni. Szerintem holnap kérdezd meg,hogy volt-e valami.
2013. júl. 26. 18:35
Muszály belekontárkodnod? Féltékeny vagy?
2013. júl. 26. 19:23
Kapcsolódó kérdések: