Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl vagy a hugom...

Én reagálom túl vagy a hugom a nem normális? (lent több infó)

Figyelt kérdés
A hugom 14éves és van egy 4hónapos kapcsolata egy 9.es fiúval a tesom mondta neki hogy ő várni akar a sexel mert fiatal hozzá a gyerek mondta neki hogy vár amig csak akar de most kicsit kiakadtam mikor bekapcsolva hagyta a facebookját és olyanokat irtak egymásnak hogy mennek szombaton strandra ezt tudtuk is, de hogy majd a vízben addig bemennek hogy nyakig érjen a víz és irta a gyerek hogy"majd a csocsod közé rakom a dákom" meg ilyenek mikor rákérdeztem hogy ez mit jelentsen akkor azt mondta hogy csak hülyéskedett de ezt nem hiszem el meg mondta nekem hogy igéri higy nem lessz semmi meg anyánk életére esküdött most nem tudom hogy higgyek e neki ha tehetném elmennék velük csak azért is csak az a baj hogy dolgozok legszívesebben szétverném a srác képét. Anyánknak elmondja vagy inkább haggyam és kérdezzek rá holnap hogy volt e valami vagy mi legyen? Bocsi a helyesírási hibákért. 18/F

2013. júl. 26. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én húgom is 14 évesen kezdte, de anyánk engedélyével... Én úgy kiborultam mint a szärosbili... Akkor voltam 20 éves...

Mi amúgy négyen vagyunk tesók, de amit anyánk művel az első két gyerek után, én néha úúúúgy letagadnám.....

2013. júl. 26. 19:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Vagy már nem szűz a húgod, vagy nem sokáig lesz az. Elég durva poén ilyet egy ilyen fiatal lánynak.
2013. júl. 26. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!