Miért reagálom túl a dolgokat? Ez normális?
Valahogy mindent nagyon erősen élek át ,nem úgy mint az átlagos emberek .Sokat foglakoztat az elmúlás ,és valahogy a hiány fájdalmát sem tudom feldolgozni .Volt ilyen szakítás után ,hogy úgy éreztem olyan szinten fáj h az agyam összeomlik ,elájulunk és gondolkodni se leszek képes többet ,ezt erős zokogás kísérte levegőt is alig kaptam. Bevettem 2 nyugtatót h aludni tudjak . Most egyik ismerősöm barátja akit én nem ismertem személyesen, látom h meghalt. És valahogy úgy érzem át a fájdalmát mintha az én hozzátartózóm halt volna meg, és a szíven táján érzek erős szorítást .És mélységes fájdalmat. El kell h terhem gondolataimat h ne fokozódjon ez.
Szóval nem értem miért reagálok így ..-és a kisebb dolgokat is így élem meg ,az elutasítást is mintha meghalnék v a másik halna meg ,iszonyatos fájdalom és űr lesz bennem ..
Miért van ez ?
Mit lehet tenni ?
november (skorpió) bár nem hiszem h ennek lenne hozzá köze ..
Légyszi írjatok ,tényleg fontos lenne tudnom objektíve h ez normális e ..más is van e így ..
ki kéne beszélned magadból valakinek rögtön, aki nem hagyja, hogy bekerülj abba a bizonyos gondolatspirálba.
ha egyedül vagy, akkor beszélj róla hangosan a lehető leghamarabb - mondjuk vegyél egy diktafont vagy használd a telefonod erre a célra.
a lényeg, hogy másra koncentrálj, például a megfogalmazásra.
ha megragadsz az érzelmeknél, akkor ez a vége. ezért kell az érzelmeket szavakba önteni néha, kifejezni valahogy.
"fáj h az agyam összeomlik ,elájulunk és gondolkodni se leszek képes többet"
én helyesírásod láttán ugyanezt éreztem, a megoldás az volt hogy lenyugodtam és mély levegőket vettem, aztán megnéztem egy kedves békés filmet és sikerült kihevernem
...akkor ha már béka, elbeszélgetek a Géza nevű teknősömmel hátha segít !
Amúgy köszi a hasznos választ kedves szőrszálhasogató ismeretlen!legalább jót nevettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!