Mindenhol csak azt hallom, hogy sorra babát várnak a nők, esküvőt terveznek stb. Normális, hogy rossz ilyen dolgokat hallanom?
Volt egy barátnőm, akkoriban mindketten egyedülállóak voltunk, ő két évvel fiatalabb is nálam. Nagyon be volt tojva, hogy nem lesz férje (közel-távol nem volt egyikünknek se pasi kilátásban), gyereke, jajj... Nagyon görcsösen keresett.
Az első útjába eső pasival össze is cuccolt, majd összeházasodtak. Már a lánybúcsún is aggódva figyeltük a dolgot, hogy jól meggondolta-e, tényleg ő-e a nagy ő.... Menekülésnek tűnt a bizonytalan elől.
Nekem szerencsére ott volt anyám példája, aki 36 évesen ment férjhez, 40 évesen szült engem, hogy van még idő, meg kell jönnie annak, aki nekem a legjobb.
Ez négy éve volt, a lány akkor házasodott, én pár hónapja. Sajnos egyre többet panaszkodik, hogy már nem igazán szereti a férjét, bezárva érzi magát, stb... Pont ettől féltettük :(
Sajnos sokan ezt versenynek tekintik, pedig a látszólagos fődíj egy nagy tál kaka is lehet. Várd ki, amíg úgy alakul az életed, hogy azért akarj férjhez menni és gyereket szülni, mert Ő AZ és nem azért, mert a többiek bezzeg...
Nem tudom, én pont, hogy sajnálom valahol ezeket a lányokat. A húszas éveik elején lekötik magukat, gyereket szülnek és teljesen bezárkóznak, míg mások nagyban élik az életüket és tanulnak vagy a munkájukra koncentrálhatnak. A környezetemben, illetve a főiskolán 1 lányt tudok csak mondani, aki megházasodott, a többségnek még eszébe sem jut.
Szóval semmiről nem vagy lekésve.
:D
Nincs semmi baj! Én anno azt gondoltam,hogy a családi fészekben fogok megöregedni, egyedül :) Voltak kapcsolataim, 2 hetes meg 1 hónapos kapcsolatok... erre nem rám talált a szerelem? és még 2 kismajmókát is szültem neki :D
Előbb utóbb Neked is lesz valakid :D addig meg nem baj,ha zavar hogy másnak valami össze jött.-csak ne hangoztasd,mert akkor rossz embernek tartanak majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!