Mindenhol csak azt hallom, hogy sorra babát várnak a nők, esküvőt terveznek stb. Normális, hogy rossz ilyen dolgokat hallanom?
én 18 évesen, 9 éve ismerkedtem meg a férjemmel, egyből nagy szerelem lett... tanultunk, katona volt, vállalkozást hoztunk létre aztán 2éve terhes lettem.
nagyon boldog vagyok, örülök, hogy így alakult az életem de azt picit bánom, hogy nem mondjuk 3 évvel később találtunk egymásra, úgy érzem még nem éltem ki magam teljesen de ha a gyerek/gyerekek nagyok lesznek még mindig mehetünk szórakozni, utazni :)
ne bánj semmit, hidd el te is rá fogsz találni a párodra, addig meg élvezd ki a mostani életedet :)
Szerintem meg minden ember mas alkat. Arra is gondoljatok, hogy van, akit nem a buli elegit ki. En 21 evesen mentem ferjhez, ra egy evre lett gyerekunk (es mielott azt hiszitek, hogy a 8 altalanost alig fejeztem be, leirnam, hogy kozben szereztem 2 diplomat, szoval semmirol nem maradtam le). En igy vagyok boldog. Nem kell sajnalni, koszi. Regen sem a bulizas kapcsolt ki. Nem mindenkinek az az elmeny.
Minden ember mas es te is kerdezo egyszer megkapod, amit szeretnel. Ez mindenkinek maskor jon el az eleteben. Ezert irigyelni vagy lenezni valakit nagyon nem pozitiv dolog. Talan epp te zarkozol be - a negativ gondolataid koze es ezert vagy ilyen keseru. Nem rosszbol irom, de igy jon le. Miert nem a jo dolgokra osszpontositasz az eletedben? Sokkal boldogabb lennel.
Hogyne lenne csaladod! Ne igy allj hozza. Igazabol te vagy a rosszra hangolva - nem a tobbiek hibaja, hogy neked ilyen az eleted.
10:19: epp ezt mondom, hogy irigy, hogy neki nincs. Talan mas hibaja, hogy neki nem jon ossze? Az irigyseg, rosszindulat nem pozitiv jelzok, tudod. Es tudnek meselni emberi problemakrol, mert en par hete majdnem eletemet vesztettem egy balesetben, megsem rinyalok, hanem probalok felepulni. Neki meg mindene meg van, a tobbiert tenni kell es turelemmel lenni, nem pedig masokat irigyelni. Es ne mondd, hogy nincs benne rosszindulat, mikor azt mondja, hogy ezek szamara rossz hirek.
Az elet mulando, nagyon konnyu elveszteni, szoval mindenki oruljon annak, amije van es tegyen erte, hogy tobb legyen, ha arra vagyik. Csak igy lehet elore jutni, nem pedig irigyseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!