Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 81/100 anonim ***** válasza:
54%

Ha a pofon nem segít, akkor verd meg, de finoman. Mint testvért. Nem hiszem, hogy a világon olyan testvérpár még nem volt,akik nem verekedtek össze, néha még jót is tesz. azért köszi, végre volt negatívum is.

Sok sikert,drukkolok hogy sikerüljön elrendezni a dolgokat!!!! (nem a megölésre:)):XD

2010. febr. 26. 18:36
 82/100 A kérdező kommentje:
de nem lehet basszus:( 2 véglet van vagy megverem mit öccsöt - akkor eredmény semmi. vagy megverem nagyon de azt azér inkább mellőzném :/
2010. febr. 26. 18:38
 83/100 anonim ***** válasza:
100%
Annyira még senki nem érdekelt innen, hpogy privátban levelezgessek. Nem most jött el az ideje:)
2010. febr. 26. 18:40
 84/100 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez kész.:XD Nem tudom, nem ismerlek titeket. De a dolgoknak nem csak két vége van...

Dehogyisnem .Minden testvérpárnál van olyan, hogy "testvéri bunyó"

Na ezt kell megtalálni valahol a düh és finom maflások között...

De nem kell mindjárt agyonverni.

Remélem sikerül és megoldódik a dolog!

2010. febr. 26. 18:44
 85/100 A kérdező kommentje:

"nagyon szeretem az ilyen gyerekes embereket provokálni" - látszik(önbizalomnövelésnek talán jó)

, "hátha rájönnek mekkora butaság a "problémájuk". " - az téged nem érdekel, mert ugye provokálni feljössz, de ha mondom h pivibe akkor azér már mégse inkább...

"De azért tényleg érdekelne, hogy valóban fiú vagy-e és tényleg 20 éves? még mindig hihetetlen." - hazudsz, ha tényleg érdekelne akkor leállnál velem beszéni

2010. febr. 26. 18:44
 86/100 A kérdező kommentje:
"Annyira még senki nem érdekelt innen, hpogy privátban levelezgessek." = önző vagy
2010. febr. 26. 18:45
 87/100 A kérdező kommentje:
a hatásos verés valószínűleg olyan mértékű lenne hogy nem kel fel 1 hétig. ez komoly. ha ennél gyengébbet kap akkor nevet.
2010. febr. 26. 18:47
 88/100 anonim ***** válasza:
72%

Biztos egy kis nyápic, nyámnyila kölyök vagy aki még az öccsével sem bír el.

Csípi a csőröd,hogy ő sikeres, mi?

2010. febr. 26. 19:39
 89/100 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok önző, egyszerűen csak nincs kedvem a kamuzást hallgatni privátban is, elég itt. Itt szívesen, de magánban minek, mondd el itt amit akarsz.
2010. febr. 26. 19:47
 90/100 anonim ***** válasza:
100%

"hazudsz, ha tényleg érdekelne akkor leállnál velem beszéni"

A kis haverjaidnak mondd hogy hazudnak, de ne nekem. Ha nem kamuztál volna, akkor mernéd itt mondani, hogy mi az igazság. És 12 éves kisfiúkkal nem szoktam magánban levelezgetni.

2010. febr. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!