Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 61/100 anonim ***** válasza:
66%
20 éves fiú? Persze, én meg perzsamacska.... Max 14 vagy és lány.
2010. febr. 26. 18:00
 62/100 A kérdező kommentje:

Az eszem megáll egy lány lehet hülye de egy fiúúú ??? tyűűűű XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD valóban negatív az IQ-m még szerencse hogy azért a tiednél ígtyis több :)

Hú de beoltott láttáok??? XDDDDDDDDDD

---

többieknek: köszi. lehet hogy a kulcsot kipróbálom. de az csak ugye felszíni kezelés úgymond.

2010. febr. 26. 18:01
 63/100 anonim ***** válasza:
100%
Nem az abaj, hogy hülye vagy, hanem hogy (elvileg) felnőtt férfi létedre csak panaszkodsz meg vinnyogsz, mint egy kis csitri. Beoltott... Na ilyen szavakat sem használ egy épszeű húszéves... Oké, elfogadom, hogy 20 éves vagy, de agyilag akkor is gyerek. majd felnősz és akkor rájössz, hogy mennyire szánalmas vagy, amikor itt vinnyogsz, hogy jajj, az öcsém milyen....
2010. febr. 26. 18:03
 64/100 anonim ***** válasza:
75%

"fiúúú ??? tyűűűű XDXDDDDDD"

A 10 éves húgom ír így...:))))

2010. febr. 26. 18:04
 65/100 A kérdező kommentje:
perzsamacskának üzenem: máshova sz*rjon xDDDDDDDDDD
2010. febr. 26. 18:04
 66/100 A kérdező kommentje:
jólvan férfias leszek. szájba*rom nem rinyálok, oks?
2010. febr. 26. 18:05
 67/100 A kérdező kommentje:
bocs hogy normális megoldást akartam keresni...
2010. febr. 26. 18:07
 68/100 anonim ***** válasza:
100%
Majd felnősz kisgyerek, addig meg játsz kisautóval...
2010. febr. 26. 18:12
 69/100 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem meg alapjáraton egy idegbeteg vagy h ilyeneket írsz h megölnéd a saját öcsédet. Amúgy meg nincs olyan h zár??? Ha zavar h bemegy zárd meg azt a k...va ajtót!!!!
2010. febr. 26. 18:20
 70/100 A kérdező kommentje:

nos:) lehet hogy egyeseknek még mindig nem sikerült megérteniük, de a kritikák hodegen hagynak :Đ (egészen addig amíg nem építő jellegőek)

úgy beszélek ahogy akarok, úgy nyilvánulok meg ahogy akrok, annyira viselkedek gyerekesen amennyire nekem tetszik.

nem kötelező olvasni, segíteni sem. lehet beszólogatni - csak nem úgy reagálom le mint más ember - mert engem nem érdekel. semmilyen degralálás semmilyen leminősítés, semmilyen ilyesmi hogy csitri...

lehet h ellenszenves vagyok de legalább vagyok valamilyen...

ha ellenem vagy akkor inkább menj el:)

2010. febr. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!