Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 11/100 anonim ***** válasza:
75%
Baj bizony...
2010. febr. 26. 16:16
 12/100 A kérdező kommentje:

nyugott !!!!! nem helyesírás órára jöttem. =D

te meg írd le százszor:

"Nem okoskodok, mással próbálom kompenzálni a bennem lévő űrt."

2010. febr. 26. 16:17
 13/100 anonim ***** válasza:
69%
Akkor legyél nyugoTT, de most is a plafonon vagy:) Hisztis liba... A bennem levő űrt? Vicces vagy:) Nem okoskodom, egyszerűen csak szólok, hogy buta és hisztis vagy, de biztos jól áll neked:)))
2010. febr. 26. 16:18
 14/100 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vagy és mennyi az öcséd?
2010. febr. 26. 16:19
 15/100 anonim válasza:
100%

En is igy vagyok ezel hogy nem szeretem mikor az ocsembe jon a szobamba es nezi hogy mit csinalok. Mondjuk o nem fogdossa a cucaimat csak kerdi hogy ez mi az az mi ott...

En nem akarom mondjuk ezert meg utni mert nem akarok leszidodni s hasonlok.

2010. febr. 26. 16:19
 16/100 A kérdező kommentje:

nos én 20 öcsém 15

tudom h ilyen idősen nem evvel kéne foglalkozni meg minden- meg gondolom kicsinyességnek tartjátok.

de egyszerűen NEM BÍROM ELVISELNI.

idegességemben írtam a fentieket. meg hogy legyen egy kis nyomaték:)

2010. febr. 26. 16:22
 17/100 anonim ***** válasza:
77%
20 vagy? Most megdöbbentem...:(
2010. febr. 26. 16:24
 18/100 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kikötni: nem bírálatra van szükségem hanem megoldásra. és aki segít annak köszönöm:) aki még ezek mellett át is tudja valamennyire érezni a gondom annak duplán :)
2010. febr. 26. 16:27
 19/100 anonim ***** válasza:
72%

Alapjáraton én is egy nyugodt ember vagyok,de nem tudom,hogy mi a f@sznak kell cseszegetni itt minden kérdezőt!Azért néztek el erre az oldalra,hogy belekössetek másokba,vagy így vezetitek le a feszültséget?És ha 14éves,akkor mi van?(nem azt kérdezte,hogy d*gjak-e vagy sem?)Neki is van joga kérdést feltenni,a "legszívesebben megölném"-et meg szerintem nem kell véresen komolyan venni,meg felakadni ezen.Szóval aki értelmesen nem tud válaszolni,hanem azért jön az oldalra,hogy keresse a kérdésben,hogy hol hiányzik egy vessző-az szerintem előbb magába nézzen.

Azért én 20éves létemre megpróbálok neked normálisan válaszolni a többi retardálttal szemben:

Először is Neked kell leülnöd az öcséddel,és elmagyarázni neki nyugodtan,szépen hogy ezek a te dolgaid,ugyanúgy,ahogy neki is vannak saját cuccai,kérdezd meg tőle,hogy neki hogy esne,ha te turkálnál közte?

Nem szabad magad felhúzni előtte,ne lássa,hogy ideges vagy,mert akkor még inkább csinálni fogja-kiabálással nem érsz el semmit.

Ha a nyugodt beszélgetés sem hatásos,akkor se vágj neki vissza,szólj vmelyik szülőnek,hogy fenyítse be.

2010. febr. 26. 16:28
 20/100 anonim ***** válasza:
100%
Zárd be a szobád ajtaját és tartsd magadnál a kulcsot.
2010. febr. 26. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!