Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 71/100 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, engem is hidegen hagysz... csak vicces ahogy reagálsz kiskölyök:)
2010. febr. 26. 18:23
 72/100 A kérdező kommentje:
ha hidegen hagytalak volna akkor nem válaszolsz - de ügyes;P
2010. febr. 26. 18:24
 73/100 anonim ***** válasza:
100%
Te meg nem reagálsz:) Egyszerűen csak vicces vagy ahogy minden provokálást komolyan veszel...
2010. febr. 26. 18:26
 74/100 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan elrejthetnél valamit a cuccaid között, amit nem bír.
2010. febr. 26. 18:26
 75/100 A kérdező kommentje:
1 - 1 ;P grat.
2010. febr. 26. 18:28
 76/100 anonim ***** válasza:
81%

Na ezt bírom a legjobban. Kiírnak egy kérdést, és a témához már semmi köze sincsen a válaszok felének, mert az "elmék vitáznak".

Én a helyedben ugyanilyen dühös lennék a tesómra. Na azért nem kell megölni, de egy két nyaklevest megérdemelne, de csak akkor ha az értelmes felnőtt beszédet sem érti meg. Mondjuk lehet hogy nem, mert 15 évesen már tudni kellene, hogy mi az ami az enyém és mi nem!

itt szinte mindenki azt szereti ha feltúrják a holmiját és nem tudja a saját ruháját hordani ha kell, mert elvitte a hülye tesóm?

sajna egy darabig jó csak, de ha más átmenetileg nincsen marad a kulcsos módszer, de ha az sem segít tényleg két pofon.

2010. febr. 26. 18:29
 77/100 A kérdező kommentje:
kösz. (amugy azér válaszolok mindegyikre mer nem birom ki hogy ne az enyém legyen az utolsó szó... sajnos. - na itt egy negatívum parancsolj)
2010. febr. 26. 18:33
 78/100 A kérdező kommentje:
amugy negyon erős gyerek 1-2 pofon nem árt neki -meg se érzi. 50-et se érezne meg. ezér ilyen beképzelt, azt hiszi neki mindent szabad.
2010. febr. 26. 18:34
 79/100 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igazán, mert nagyon szeretem az ilyen gyerekes embereket provokálni, hátha rájönnek mekkora butaság a "problémájuk". De azért tényleg érdekelne, hogy valóban fiú vagy-e és tényleg 20 éves? még mindig hihetetlen.
2010. febr. 26. 18:34
 80/100 A kérdező kommentje:
beszéljük meg privátban ha valóban érdekel mért vagyok ilyen.
2010. febr. 26. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!