Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 31/100 anonim ***** válasza:
82%

"egyben lesz*rom hogy ezt kinőtted! :D"

Igazi, érett felnőtt válasz...:)))

"van még mit fejlődnöd. (35%)"

Tényleg az itteni % alapján kell valakit megítélni....:) Nálad tényleg ez a mérce? Úgy vagy te 20 éves, ahogy a nagymamám a szépségkirálynő...:)

2010. febr. 26. 16:57
 32/100 anonim ***** válasza:
70%
Videózd le miközben rángatja a gyíkot,és fenyegesd meg azzal hogy megmutatod xy-nak.Tudom hogy az normális ha matyizik,de azért ha ezzel megfenyegeted biztos meghúzza magát.
2010. febr. 26. 16:58
 33/100 A kérdező kommentje:

"még ha 12 lennél akkor oké"

képzeld el azt a helyzetet plö h azért nem tudsz elmenni edzésre mert az öcséd elvette a gatyádat. vagy azért kell sz*r pólóba bemenned mert a normálisat az öcséd elbúrta.

ez 20 évesen is megtörténhet veled. és akkor is lehet sz*r.

2010. febr. 26. 16:59
 34/100 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem beszélj a szüleiddel, és a tesóddal.Ha nem használ akkor két nagy pofon a tesódnak. Én is ezt csináltam otthon, és működött.Anyám egyet értett velem mikor tesóm bőgve panaszkodott, hogy kapott, mert kutatott a szekrényben.Ja és pontozzatok le nyugodtan
2010. febr. 26. 17:02
 35/100 anonim ***** válasza:
64%
Te szegény, szörnyű életed lehet...:)))))))
2010. febr. 26. 17:02
 36/100 A kérdező kommentje:

namármost én nem mondtam hogy szent vagyok. de az igaz rám hogy nem várok el másoktól olyat amit én ne teljesítenék.

öcsémtől se várok el az ég világon SEMMIT ezen kívül (más tulajdonának tiszteletben tartása). (- és ugyanezt én is megteszem)

2010. febr. 26. 17:04
 37/100 A kérdező kommentje:

""egyben lesz*rom hogy ezt kinőtted! :D"

Igazi, érett felnőtt válasz...:))) "

az, csak nincs túl szépen megfogalmazva. eltér a témától ezért érdektelen. indokoljam is h mért?

2010. febr. 26. 17:06
 38/100 anonim ***** válasza:
76%
B@sszátok meg,pontozzatok le,mert el mertem mondani,hogy minden 2.ember azért jár fel erre az oldalra,hogy cseszegesse a kérdezőket.Ok,feltette ezt a kérdést,van akinek nem tetszik,akkor lapozzon tovább,van akinek ez a gondja,van akinek az...Én nem tudom mire jó ez az egymás torkának ugrálás...még mindig jobb,hogy ilyet kérdez,mint az,hogy ti itt élitek ki magatokat.
2010. febr. 26. 17:07
 39/100 anonim ***** válasza:
50%

Nem tűnik fel,hogy mennyira egy szánalmas alak vagy? Nem is értem mit vársz tőlünk. Már mindenki megmondta,hogy benned (is) van a hiba. Ide jössz káromkodsz. Nagyon érett vagy.

Tudod, én az öcsédet sajnálom,hogy ilyen a nővére.

2010. febr. 26. 17:07
 40/100 A kérdező kommentje:

"Te szegény, szörnyű életed lehet...:))))))" neked meg unalmas hogy van időd ilyen kommentekre.

KÉRHETNÉM HOGY A TÉMÁNÁL MARADJUNK?

2010. febr. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!