Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 21/100 anonim ***** válasza:
78%
Sztem menj be a szobájába, és te is turkálj minden között.
2010. febr. 26. 16:32
 22/100 anonim ***** válasza:
83%

hát hallottam már olyat h valaki félholtra verte az öccsét, mert hozzányúlt a játékához... :O

menj be az öcséd szobájába és te is nyulkálj a cuccai között :)

2010. febr. 26. 16:35
 23/100 A kérdező kommentje:

Jellemzem pár szóban az öcsémet: makacs, lesz*r mindent, számára nem létezik érték - mindent tönkretesz, lopós, kibírhatatlan (nem csak itthon), fegyelmezhetetlen, trehány, rossz tanuló

(poz. tulajdonságokat most nem írok)

Szüleim reakciója: nem avval van a baj hogy nekem rossz, meg h ideges vagyok, hanem avval hogy veszekszünk -> amint nincs veszekedés nincs probléma.

2010. febr. 26. 16:38
 24/100 A kérdező kommentje:
hiába megyek be a szobájába. káosz van ott és szemét :/ az elégtétellel nem érek semmit
2010. febr. 26. 16:39
 25/100 A kérdező kommentje:

a kulcsos megoldás: utálom zárni a cuccaim úgy vagyok vele h nehogy már a lakásunkba zárogatni kelljen egymás elől a dolgokat.

Szívem szerint a gépem se jelszavaznám le de le kell mert különben idejönne mindig...

2010. febr. 26. 16:41
 26/100 anonim ***** válasza:
46%

20 évesen is iylen szánalams vagy az már gáz...

Én is votlam iylen , de most vagyok 16 és kinőttem.

Nézz magadba. Röhely.

2010. febr. 26. 16:45
 27/100 anonim ***** válasza:
84%
Semmit sem kell tenni, majd kinövitek ezt a korszakot mindketten. Ezért nem kell "mindjárt" megölni. Próbáld ki, hogy nem veszekszel vele, magadban persze dühöngj mert tényleg elég idegesítő, akkor egy idő után abba fogja hagyni, mert ha látja, hogy nem kapod fel a vizet, már nem lesz számára olyan bulis dolog
2010. febr. 26. 16:47
 28/100 anonim ***** válasza:
62%
Most komolyan ha annyira borzalmas akkor zárd be az ajtót. Mi a sz*rt vársz a válaszolóktól?! Megaszondjákazatyaúristent és utána nem megy be a szobádba? 20 évesen ne legyél ilyen hisztis, még ha 12 lennél akkor oké, de a fölött már... Na engem is lepontozhatsz mint mindenkit.
2010. febr. 26. 16:51
 29/100 A kérdező kommentje:

16 évesnek üzenem:

gratuálok és egyben lesz*rom hogy ezt kinőtted! :D

sokmindenben meg gondolom hogy van még mit fejlődnöd. (35%)

2010. febr. 26. 16:54
 30/100 anonim ***** válasza:
79%
20 évesen egy kicsit érettebben kellene gondolkodni, nem 12 éves vagy... vagy max. csak agyilag. Az öcsédet jellemezted, minden rosszat megtudtunk róla. Gondolom, te szent vagy és tökéletes. Mit tudunk eddig rólad? Ideges, hisztis, agresszív, öntörvényű.
2010. febr. 26. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!