Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?
Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.
A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?
(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)
hát hallottam már olyat h valaki félholtra verte az öccsét, mert hozzányúlt a játékához... :O
menj be az öcséd szobájába és te is nyulkálj a cuccai között :)
Jellemzem pár szóban az öcsémet: makacs, lesz*r mindent, számára nem létezik érték - mindent tönkretesz, lopós, kibírhatatlan (nem csak itthon), fegyelmezhetetlen, trehány, rossz tanuló
(poz. tulajdonságokat most nem írok)
Szüleim reakciója: nem avval van a baj hogy nekem rossz, meg h ideges vagyok, hanem avval hogy veszekszünk -> amint nincs veszekedés nincs probléma.
a kulcsos megoldás: utálom zárni a cuccaim úgy vagyok vele h nehogy már a lakásunkba zárogatni kelljen egymás elől a dolgokat.
Szívem szerint a gépem se jelszavaznám le de le kell mert különben idejönne mindig...
20 évesen is iylen szánalams vagy az már gáz...
Én is votlam iylen , de most vagyok 16 és kinőttem.
Nézz magadba. Röhely.
16 évesnek üzenem:
gratuálok és egyben lesz*rom hogy ezt kinőtted! :D
sokmindenben meg gondolom hogy van még mit fejlődnöd. (35%)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!