Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek a helyemben? Én...

Mit tennétek a helyemben? Én legszívesebben megölném magam.

Figyelt kérdés

Ma reggel a párom interneten rámírt, hogy nagyon jól esett neki köszöni szépenb és hogy jó lesz elbeszélgetnünk már. Nem csináltam semmit, most estére kiderült, hogy barátnőmmel beszélt, akivel megbeszélték, hogy én nagyon megváltoztam(a 'barátnőmmel' alig beszéltem egész nyáron.) és hogy rossz irányba és most valamiért meg van rám sértődve a párom. egyedül vagyok, csak a féltesóm van már aki szeret és tudok vele beszélni. ma végigkérdeztem az összes ismerőst akivel jóban vagyok régóta, hogy miben változtam, néztek rám hülyén, hogy mi a bajom, nem történt velem semmi. ők ketten viszont állítják, hogy változtam. Felhívtam féltesóm, elmeséltem neki, vigasztalt, erre anyum bejött a szobámba és üvöltözött velem, hogy miaz, hogy én hívom fel a féltesóm, miért nem msn-ezünk(nemvoltunk fennt), ugyhogy ő is lehordott mindennek.

Most itt ülök egyedül a szobámban, féltesómmal nem beszélhetek, a környéki ismerősök nincsenek neten, teljesen magányosnak érzem magam.

Igazuk van? vagy nem? egyedül maradtam, mint egy fél pár zokni:( el akarok futni mindenki elől, ahol nem ártok senkinek, talán boldog lesz mindenki nélkülem. csak nemtudom, hogy hova.

2010. aug. 25. 22:36
 1/5 anonim válasza:

szerintem kicsit eltúlzod... a kapcsolatok véget érnek, ez természetes. lehet hogy a pasid szakitani akar, vagy talán a barátnőd akar tőle valamit és így épít le téged.

ha úgy érzed nincs barátod, menj bulizni a pasid nélkül és ismerkedj!

2010. aug. 25. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ilyeneket kell ilyenkor mondani-.-

nem mintha én jobb lennék a nagy vigasztalásbn, de eszedbe ne jusson megölni magad! Nagyon szomorú, hogy a kapcsolatotok nem jött össze a legjobban, de még mindig találhatsz valakit, aki sokkl jobb lesz, és boldog családotok lehet stb. :)

2010. aug. 25. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Dehogy van igazuk.

Majd megbekelnek, lehet nekik is rossz napjuk van.

Halgass vidam dalokat... amiket szeretsz.

Vagy irany a szabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!

2010. aug. 26. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál még, hogy a pasid meg a "barátnőd" egymással kavar??? Mármint milyen az, hogy helyetted vele beszéli meg a problémáitokat? Szerintem GÁÁÁZ! Ha ők ilyen jól megértik egymást és csak téged tudnak ba.sztatni, akkor hagyni kell őket a fenébe!

Nem ülsz te túl sokat a net előtt egyébként? Azt írod, hogy a környékbeli ismerősök nincsenek neten. Le is írtad a lényeget: környékbeli! Ha nem vagytok távol egymástól ,akkor mi a szöszért kell neten tartani a kapcsolatot? Miért nem találkoztok inkább?

Szerintem mozdulj ki a szobábdból, és fuss egy kört- ki fog tisztulni az agyad!

Az öngyilkosságot meg felejtsed el. A pasik nem érnek ennyit, egy szarkavaró barátnő meg még egy könnycseppet sem!

2010. aug. 26. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! nézd meg, hogy mikor írtam ki.. egyébként nem, nem szoktam sokat gép előtt ülni. inkább a kutyámmal foglalkozom, illetve rajzolok vagy más egyéb kreatív dolgot csinálok.
2010. aug. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!