Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legszívesebben megölném az...

Legszívesebben megölném az öcsém. Baj?

Figyelt kérdés

Kevésmindenre vagyok allergiás de ha valaki megsérti a határaim azért az már sok. A szobám és tartalma az enyém.

A cuccaim az enyémek. Mi a ***t csináljak hogy ne nyúljön az öcsém hozzájuk? Verjem meg úgy, hogy ottmarad?

(Alapjáraton nem vagyok agressziv, sőt inkább kifejezetten nyugott.)

2010. febr. 26. 16:02
 51/100 A kérdező kommentje:

igazából be kell vallanom valamit: -80 éves vagyok (agyilag természetesen -200). Az IQm 4 és 8 között mozog, és valóban retardált vagyok. helyesen sem tudok írni (szerencsére nem lógok ki a sorból). kifejezetten agresszív vagyok mivel nem tolerálom hogy elvegyék a cuccaim.

Paraszt is vagyok mert káromkodok ebben a gyönyörű világban ahelyett hogy ódákat írnék.

Van egy kedves öcsém. leginkább Jézushoz tudnám hasonlítani. bárcsak több lenne. nem is tudom mi lenne nélküle. mintahogy azt sem hogy hogy juthatott eszembe olyan hogy megöljem???? :O :O . Nem csoda hogy fel vagytok háborodva ti biztosan sosem vagytok idegesek - gondolom nálatok a családotokban sikerült megvalósítani a földi paradicsomot.

bocs hogy élek=) megtanultam ám a leckét.

2010. febr. 26. 17:37
 52/100 anonim ***** válasza:
78%

Pff...mintha kötelező lenne válaszolnotok,akkor is ha nem tetszik a kérdés-úgy tesztek...azért 20éves lánynak vannak személyes dolgai-nehogy már egy 15éves gyerek szellemileg annyira visszamaradott hülye legyen,hogy ezt ne tudja felfogni...Ok,olvasásra nem nagy cucc,de gondoljátok már el,hogy valaki nap mint nap összetúrkálja a dolgaitokat: 1.úgy,hogy azután semmi nem a helyén van,ahol keresnéd 2.azért gondolom mindenkinek vannak olyan dolgai,amit nem szívesen tesz közszemlére.Gondolom nincs itt olyan ember,akinek nagyi/anya/apa ne "nézelődött" volna a holmija között-de biztos ti voltatok olyan "felnőttek" akkor is,hogy még meg is köszöntétek.

Neked meg az öcséddel felnőttként kell megbeszélned,ültesd le,magyarázd el.Nehogy már egy 15éves fiú ne értsen a szóból.

2010. febr. 26. 17:38
 53/100 A kérdező kommentje:
*ban = kal | és már csak egy apróságot tisztázzunk: pasiból vagyok:D
2010. febr. 26. 17:40
 54/100 anonim ***** válasza:
54%
ha meg nem,akkor gyárilag nem stimmel valami.
2010. febr. 26. 17:41
 55/100 A kérdező kommentje:
a "gyárilag nem stimmel" opcióval mit kezdenétek?
2010. febr. 26. 17:42
 56/100 anonim ***** válasza:
77%

Nem megölni,de két jó nagy fülest az megérdemelne. Ne haragudj, de sok esze nem lehet, ha 15 évesen nem érti meg, hogy Ne csináld. Még a 3 éves is ha rászólnak, tudja hogy nem .

Tényleg, engem is nagyon zavarna, sőt felrobbannék én is. Más nem marad, ha az értelmes beszéd sem segít, akkor marad a saller. Én sem vagyok a fizikai erőszak híve, de vannak olyan esetek Pl. ez is amikor nem lehet mást tenni.

Elhiszem, hogy nagyon rossz, de a kulcsos módszert is alkalmaznám a helyedben, persze az meg le tudja másoltatni, az sem végleges megoldás.

Én nem értem, itt mindenki szereti ha a holmija közt túrkálnak? Vagy elveszik a ruháit úgy, hogy ő hordani sem tudja amikor KELL neki?

2010. febr. 26. 17:50
 57/100 anonim ***** válasza:
53%
Fiú vagy???? Egészen eddig azt hittem, hogy egy hisztis liba. 20 éves felnőtt férfi? Akkor teljesen igazad van, hogy az IQ-d 4 és 8 között mozog, de szerintem az is minuszban...
2010. febr. 26. 17:53
 58/100 anonim ***** válasza:
66%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:53

Ez a válasz 80 %? Szar a pontozó rendszer.

2010. febr. 26. 17:58
 59/100 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem lány vagy!Ja,akkor más a helyzet,csinálj amit akarsz!xD
2010. febr. 26. 17:58
 60/100 anonim ***** válasza:
55%
Annak az értékrendjével van baj, akinek a pontozás itt a legfontosabb. De ha neked ez kell önbizalomfokozásnak, akkor pontozz le, ettől leszel ám fontos és nagy ember, hajrá!
2010. febr. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!