Szerintetek igaza van? Szégyen az, hogy császárral "szültem"?
Szia!
En termeszetes uton hoztam vilagra a kisfiamat 8 honappal ezelott de mivel rosszul volt fordulva ezert fogoval szedtek ki belolem.
Na akkor inkabb ezerszer is a csaszar minta a fogo!!!!!
Egyaltalan nem szegyen h csaszarral szultel a sogornod egy irigy,buta,bunko noszemely es latszik h fingja sincs semmirol.Latszik h nincs gyereke.En csak azt nem ertem h akkor mit okoskodik az ilyen.
Egezseges a babad es te is es ez a legfontosabb.
én írtam a projekciót. hadd tegyem hozzá az előzőhöz, csak a pontosítás végett, hogy egyébként azon egyede a populácóinak, aki nem hoz létre utódot, nem feltétlenül evolőciós zsákutca - éppen hogy kiszolgálja az evolúciót azzal, hogy nem örökíti tovább a betegségre hajlamosító génjeit. tehát az evolúció ebben az esetben (is) tökletesen működik, úgy, hogy ahol nem szabad, ott nem eredményez újabb egyedeket.
a sógornőd ettől függetlenül egy szörny, és nagyon vároma híreket, hogy beszélsz-e vele, vagy lesz-e valami.
Szerintem igazuk van azoknak,akik azt írják,hogy féltékeny és irigy rád.Én is sajnálom,hogy nem lehet gyereke,biztos szörnyű lehet,de ez még nem indok arra,hogy Téged bántson.Jól tetted,hogy megmondtad neki a véleményed,láthatod,hogy ezen a fórumon is mindenki veled ért egyet,és NEM vele.Ha nem érti meg,hogy ezzel neked fájdalmat okoz,akkor buta,és nem szeret téged.Akkor meg semmi értelme,hogy egy kicsit is foglalkozz vele.
Remélem,ennyi pozitív vélemény olvasása után elhiszed,hogy ő téved,és igenis örülhetsz,hogy egészséges gyereket hordtál ki,ez az,ami igyazán lényeges.Más ostobasága vagy szerencsétlensége nem a Te hibád,ne is legyen bűntudatod miatta.
Minden jót,sok örömet Neked is meg a babádnak.
én írtam a projekciót. nagyon helyesen tetted, amit tettél, és ha így zárult, az az ő kudarca. továbbra se menj bele vitákba, és ne hagyd, hogy megint elkezdjen cseszegetni. Ha érzed, hogy újra nekiáll így beszélni, akkor azonnal zárd rövidre, és ne menj bele méltatlan kompromisszumba.
és helyes, hogy nem érzel bűntudatot, ugyanis nincs rá okod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!