Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van? Szégyen...

Szerintetek igaza van? Szégyen az, hogy császárral "szültem"?

Figyelt kérdés
Császárral hoztam világra a babámat, mert harántfekvésben volt, nem tudták megfordítani. A sógornőmnek erről az a véleménye, hogy én nem szültem, de (ironikusan) bíztatott, hogy talán legközelebb sikerül szülnöm. Erre azt mondtam neki, hogy nem az számít, hogy ki hogyan hozza világra a gyerekét, hanem az, hogy egészséges legyen. Azt válaszolta erre, hogy csak ezzel próbálom magamat nyugtatni, és szembe kellene néznem a ténnyel, hogy a császár nem igazi szülés. Ez a téma arról jött fel, hogy a szomszédom érdeklődött a szülés körülményeiről, mire mondtam neki, hogy császárral szültem. A sógornőm is jelen volt, és miután a szomszéd haza ment, a sógornőm azt mondta, hogy nem kellene hirdetnem, hogy ilyen kudarccal végződött a terhességem. Szerintetek igaza van? Én nem érzem ezt kudarcnak, örülök neki, hogy van egy egészséges babám. Eddig nem éreztem magam rosszul a császár miatt, mert lelkileg nem zavart, de azok után, hogy ezeket mondta, elgondolkodtam, hogy neki van-e igaza. A császár olyan dolog, hogy az ember nem kéri, csak ha muszáj, nincs más megoldás, akkor életmentő beavatkozás. Nem értem, hogy miért kellene emiatt rosszul éreznem magam.
2010. febr. 26. 01:24
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En termeszetes uton hoztam vilagra a kisfiamat 8 honappal ezelott de mivel rosszul volt fordulva ezert fogoval szedtek ki belolem.

Na akkor inkabb ezerszer is a csaszar minta a fogo!!!!!

Egyaltalan nem szegyen h csaszarral szultel a sogornod egy irigy,buta,bunko noszemely es latszik h fingja sincs semmirol.Latszik h nincs gyereke.En csak azt nem ertem h akkor mit okoskodik az ilyen.

Egezseges a babad es te is es ez a legfontosabb.

2010. febr. 26. 17:50
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt akarta tudat alatt, hogy belehaljon a farfekvésbe?
2010. febr. 26. 18:23
 43/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit akart ezzel mondani, de az egészségügyben dolgozik, mint asszisztens. Nem gyerekekkel foglalkozó területen, de akkor is elgondolkoztatott, amit mondott, végülis ő "szakember" hozzám, laikushoz képest. De a válaszokból kitűnik, hogy ezek szerint csak a keserűség beszél belőle. Nem én tehetek róla, hogy neki nem lehet babája (bárcsak tudnék neki segíteni, de ebben nem lehet).
2010. febr. 26. 19:07
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőd tiszta hülye; már bocs. Meg biológiából az alapokat sem tudja szülés témában. Ha nem császárral szültél volna, és hagyták volna a babát úgy, ahogy feküdt, szétszakadtál volna.
2010. febr. 26. 19:16
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sógornőd még ráadásul egészségügyis is, akkor ritka tahó kijelentés volt tőle...Neki vajon hogy esne, ha őt meg valaki a természet selejtjének meg evolúciós zsákutcának nevezné, hiszen alkalmatlan arra, amire a természet a neme alapján szánta: hogy gyereket szüljön. Ha mégegyszer előhozza neked a témát, és megbánt vele, akkor ki lehet próbálni, hogy ő erre mit reagálna (már ha csak a saját bunkó módszerével lehet leállítani, másként sose mondanék ilyet senkinek) ...garantálom, hogy az életben nem kell vele többet beszélned...
2010. febr. 27. 11:50
 46/49 anonim ***** válasza:

én írtam a projekciót. hadd tegyem hozzá az előzőhöz, csak a pontosítás végett, hogy egyébként azon egyede a populácóinak, aki nem hoz létre utódot, nem feltétlenül evolőciós zsákutca - éppen hogy kiszolgálja az evolúciót azzal, hogy nem örökíti tovább a betegségre hajlamosító génjeit. tehát az evolúció ebben az esetben (is) tökletesen működik, úgy, hogy ahol nem szabad, ott nem eredményez újabb egyedeket.

a sógornőd ettől függetlenül egy szörny, és nagyon vároma híreket, hogy beszélsz-e vele, vagy lesz-e valami.

2010. febr. 27. 14:00
 47/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta "beszéltem" vele. Hú, nagyon megsértődött, becsapta maga után az ajtót és elviharzott. Pedig csak annyit mondtam neki, hogy "az az én magánügyem, hogy hogy szültem és nem tehetek róla, hogy így alakult, légyszíves tartsd meg magadnak a véleményedet erről a témáról, mert nagyon bántó, amilyen hangnemben beszélsz" (ezt azután mondtam neki, hogy elkezdte a szokásos csipkelődését). Erre nem szólt semmit, csak jól becsapta az ajtót. Valahogy nem érzek bűntudatot emiatt. Nem tudom, hogy egy 30-as éveiben járó ember hogy lehet ilyen gyerekes. Lehet, hogy tényleg jobb nem átörökíteni ilyen géneket...csak a tesómat sajnálom, mert így sosem lesz gyereke, pedig ő is szeretne. Most már nem is tudom, hogy mit gondoljak a sógornőmről, mert más témákban nem ilyen. Lehet, hogy csak megjátsza magát?
2010. febr. 27. 18:26
 48/49 anonim ***** válasza:

Szerintem igazuk van azoknak,akik azt írják,hogy féltékeny és irigy rád.Én is sajnálom,hogy nem lehet gyereke,biztos szörnyű lehet,de ez még nem indok arra,hogy Téged bántson.Jól tetted,hogy megmondtad neki a véleményed,láthatod,hogy ezen a fórumon is mindenki veled ért egyet,és NEM vele.Ha nem érti meg,hogy ezzel neked fájdalmat okoz,akkor buta,és nem szeret téged.Akkor meg semmi értelme,hogy egy kicsit is foglalkozz vele.

Remélem,ennyi pozitív vélemény olvasása után elhiszed,hogy ő téved,és igenis örülhetsz,hogy egészséges gyereket hordtál ki,ez az,ami igyazán lényeges.Más ostobasága vagy szerencsétlensége nem a Te hibád,ne is legyen bűntudatod miatta.

Minden jót,sok örömet Neked is meg a babádnak.

2010. febr. 28. 01:22
 49/49 anonim ***** válasza:

én írtam a projekciót. nagyon helyesen tetted, amit tettél, és ha így zárult, az az ő kudarca. továbbra se menj bele vitákba, és ne hagyd, hogy megint elkezdjen cseszegetni. Ha érzed, hogy újra nekiáll így beszélni, akkor azonnal zárd rövidre, és ne menj bele méltatlan kompromisszumba.

és helyes, hogy nem érzel bűntudatot, ugyanis nincs rá okod.

2010. febr. 28. 01:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!