Nagynéném, szeretők, szégyen?
Nagynéném 50 éves, férjnél, két felnőtt gyerekkel. Két szeretője van, mindenki tud a másikról. Most akar összejönni egy munkatársával is, a pasi nem akar belemenni ilyen kapcsolatba, de ő csak erőszakoskodik.
Persze a fél város tud a magánéletéről, sikkasztási ügyleteiről. Már én szégyellem magam miatta, akár hová megyek, a névről rögtön tudják, hogy a rokonom. Én mindig hozzáteszem, hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Ez nem igaz, de nem akarom, hogy olyannak gondoljanak...
Nem annyira kozeli rokonod, hogy emiatt megiteljenek. Ha anyukad lenne, megertenelek, de igy normalis felfogasu ember nem fog teged megitelni miatta. Neked nem kotelezo vele tartani a kapcsolatot. Ha ilyen ember, akkor ugysem profitalsz ebbol (nem penzugyileg ertem termeszetesen, hanem emberileg).
Ne felj attol, hogy miatta elitelnek, hisz nem tehetsz rola, hogy a rokonod es o megvaltozni mar nem fog. Nekem az unokatestverem, nagybatyam, nagynenim mind nagyon rosszeletuek: jatekgepeznek, alkoholistak, semmi penzuk nincs soha, csak a kocsmaban tenferegnek. Megsem itel meg senki az alapjan, hogy ok milyenek, pedig mindenki tudja, hogy rokonok vagyunk. Te te vagy, o meg o, mindenki magaert felel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!