Miért szégyen az? Miért kell megszólni? Ha valaki időskorban (80 évesen) is dolgozgat otthon, stb
Nem értem.Ha valaki ennyi idősen fizikailag, szellemileg olyan állapotban van, hogy tud dolgozni, annak örülni kell.
Különben meg senkinek semmi köze hozzá.Mindenki azt mond amit akar.
De van az a mondás, tudod:más szemében a szálkát, magáéban a gerendát se...
Nem szégyen, irigység.
Örülnék, ha 80 évesen tudnák otthon "dolgozgatni".
Sajnos a fiatalok többsége elfelejti, hogy előbb-utóbb ő is megöregszik.
Nem szégyen, hanem büszkeség!Én büszke lennék ha ennyi idősen még tudnék dolgozni.
Szerintem inkább az a szégyen hogy napjainkban még 23-24 évesen sem dolgoznak egyesek mert nappali fősuli és anyu-apu fizeti a bulikat.
Az én nagyim is hála az égnek megcsinál mindent, amit eltervez. Klubvezető két helyen is, kertészkedik emellett, háztartást vezet.
Sokan szeretik is, mert ilyen életerős, talpraesett egyén.
És Ő is közel van a 80.hoz :)
Aki leszólja az ilyen embereket, az beteg!
Aki az ilyesmit megszólja, az tényleg vagy irigy, vagy nagyon primitív. Erre büszkének kellene lenni.
Én pl. pont a héten nosztalgiáztam Anyukámmal arról, hogy a Papám még 82 évesen is futott a buszra, ha kellett, mert olyan jó fizikai állapotban volt. Sajnos 93. évében meghalt, de az utolsó heteket leszámítva energikus, szellemileg friss volt.
Kedves utolsó, mintha én írtam volna.
A nagymamám dettó ilyen volt.
Ő a nyáron halt meg 89. évében. Az utolsó pillanatig kapált és gazolt.
Akkor tényleg ugyanolyan a két nagyi :)
Hála az égnek nagyon jó egészségi állapotnak örvend, de sajnos egyszer mindenki elmegy :(
Sajnálom a nagyidat!
Mi együtt lakunk vele, ha bármi történne a padlón lennék :(
10:50-es megértelek, tényleg egyforma nagyink van /volt.
Mi is majdnem 15 évig együtt éltünk.
Már 4 hónapja, hogy elment, de még most sem tudom felfogni, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!