Miért szégyen az? Miért kell megszólni? Ha valaki időskorban (80 évesen) is dolgozgat otthon, stb
Nem tudom, én még nem hallottam olyanról, hogy valakit ezért megszólnak...
Dédnagyim 88 évesen is a kertben kapált, növényeket ültetett, elvégezte a házi munkát. Inkább csodálták, mintsem megszólták volna
11:25 azért szólják meg azt a nyugdíjast aki elmegy pénzért dolgozni a nyugdíja mellett (ami nem minimum), mert mondjuk munkaképes, aktív korúak elöl veszi el a helyet. Ha dolgozni akar, akkor felejtse el a nyugdíját és nem szólok egy szót sem.
De felveszi a nyugdíjat és a fiatalok emiatt nem tölthetik be az állást, amit már rég ott kellett volna hagynia?
Hát az ilyen elítélendő részemről.
Amikor pl. a volt rendőr megkapja a 150 000 Ft-os nyugdíját, aztán elmegy utána biztonsági őrnek, vagy autós iskolához oktatónak. Más meg nem kap munkát, mert elveszi előle a helyet, pedig a nyugdíjából simán megélhetne.
Ha valaki otthon dolgozik, és mindent el tud végezni, azzal persze nincs semmi bajom és persze azzal sem, ha úgy dolgozik, hogy nem kapja meg a nyugdíját. Az nem járhatna olyannak, aki dolgozik bejelentetten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!