Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van? Szégyen...

Szerintetek igaza van? Szégyen az, hogy császárral "szültem"?

Figyelt kérdés
Császárral hoztam világra a babámat, mert harántfekvésben volt, nem tudták megfordítani. A sógornőmnek erről az a véleménye, hogy én nem szültem, de (ironikusan) bíztatott, hogy talán legközelebb sikerül szülnöm. Erre azt mondtam neki, hogy nem az számít, hogy ki hogyan hozza világra a gyerekét, hanem az, hogy egészséges legyen. Azt válaszolta erre, hogy csak ezzel próbálom magamat nyugtatni, és szembe kellene néznem a ténnyel, hogy a császár nem igazi szülés. Ez a téma arról jött fel, hogy a szomszédom érdeklődött a szülés körülményeiről, mire mondtam neki, hogy császárral szültem. A sógornőm is jelen volt, és miután a szomszéd haza ment, a sógornőm azt mondta, hogy nem kellene hirdetnem, hogy ilyen kudarccal végződött a terhességem. Szerintetek igaza van? Én nem érzem ezt kudarcnak, örülök neki, hogy van egy egészséges babám. Eddig nem éreztem magam rosszul a császár miatt, mert lelkileg nem zavart, de azok után, hogy ezeket mondta, elgondolkodtam, hogy neki van-e igaza. A császár olyan dolog, hogy az ember nem kéri, csak ha muszáj, nincs más megoldás, akkor életmentő beavatkozás. Nem értem, hogy miért kellene emiatt rosszul éreznem magam.
2010. febr. 26. 01:24
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hiszem messzire elkerülném a kedves sógornőd, mert még sok bajod származhat abból, ha tartod vele a kapcsolatot.
2010. febr. 26. 09:25
 32/49 anonim ***** válasza:
76%

És mi is volt kudarc a szülésedben?

Te is és a gyermek is életbenmaradt,senki sem rokkant bele.

Ha fogóval rángatják ki és fogyatékos lett volna,na az a kudarc.Vagy ha elvérzel az asztalon.

Kérdezd meg legközelebb,hogy melyik variáció tetszett volna neki.

2010. febr. 26. 12:14
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig egy kommentet se, csak a kérdésedet, és megdöbbent, amit írtál. A terhességed kudarccal végződött? Istenem! Tudod mikor végződött volna kudarccal? Ha nem élve szülöd meg a gyereket. Amúgy meg ki a fenét érdekli, már bocsi, hogy hogy szült az ember lánya? TŐlem senki se kérdezte meg. Én hüvelyi úton szültem, de mit nem adtam volna egy császárért.. féltem nagyon a szüléstől. Persze a dokim jól körberöhögött, és nem lett császár. Szerintem is az élő, egészséges baba a lényeg, akit TE HORDÁL KI!
2010. febr. 26. 12:47
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, bocsi, a "kirohanásom" nem ellened, hanem a korlátolt sógornőd ellen szólt :)
2010. febr. 26. 12:50
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Én se olvastam végig mindet (bocsesz) csak kiakaszt az ilyen mint a sógornőd pedig én kettőt szültem, simán hüvelyi úton, de sose eszembe se jutott lenézni aki császáros, sőt inkább jó értelemben véve sajnálom, mert abból felépülni nem olyan egyszerü.

Hogy lenne már kudarc??? Jó nagy h.lye a sógornőd már bocsi...meg mi az hogy ne reklámozd?? Ez nem reklám, hanem a valóság, szerinte kamuznod kellett volna vagy mi?

Az ilyennek az kéne,hogy megtapasztalja milyen az mikor bárhogy is szeretné, nem tud normál úton szülni és már csak az lebeg a szeme előtt hogy a picikéje egészségesen felsírjon, és megcsászározzák, na és UTÁNA szóljon vmit...

2010. febr. 26. 12:52
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szültem pár órán múlt elég sokunknak a császár.

Nekem alig voltak fájásaim(nekem fájt, szülni kevés) nem repedt a burok rendesen, csak szivárgott a magzatvizem.

Ha nem indult volna meg rendesen, megcsasziznak.

Egy másik nőnek ömlött a vize, de neki semmi, ment a fuzi minden és csak a kicsi mocorgott, neki is megindult aztán.

Alig vártuk, hogy meglegyenek a babáink, én megmondom félek a császártól, és örülök, hogy nem jutottam a műtőbe.

Viszont ha a kicsi élete múlt volna, félelem ide félelem oda, úgy születik meg.

Volt egy Nő, ő ha rendesen szülte volna a gyermekét le is bénulhatott volna, így ő nem is választhatott, elment a vize, műtötték is.

Most három teljesen egészséges és boldog nőt, babát találsz. és mindhárman SZÜLTÜNK

És semmivel sem kevesebb az, aki császárral szül, mint az aki "rendesen".

Ugyan ugy volt terhes, ugyan ugy gyerek jött ki belőle, akit szeret. Most mert nem ott jött ki ahol bekerült, istenem ez van.

A sógórnőddel nem foglalkozz, igen is szültél, Anya vagy, nem ettől leszel jó anya, vagy rossz anya:)

Jó babázást

2010. febr. 26. 14:11
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

"Most mert nem ott jött ki ahol bekerült, istenem ez van. "

:D:D ez egy jópofa megjegyzés.

Írd meg, hogy mi történt, beszéltél-e a sógornőddel vagy a férjeddel. Ne hagyd magad elnyomni!

2010. febr. 26. 15:13
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Egy döglött tyúknak több esze van, mint a sógornődnek!
2010. febr. 26. 15:25
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nagyon finoman írom le, hogy mit gondolok a sógornődről. Szörnyen ostoba! Császárral szülni rosszabb, hiszen a szülés után is vannak kellemetlen dolgok, míg a sima szülés sokkal hamarabb és gyorsabban, nyomok nélkül gyógyul - jó esetben. Az neked nehézség volt, hogy császárral szültél és nemhogy nem a hibád, hanem igazán sajnálatos, és csak a büszkeség legyen benned, hogy megszülted a gyermeked. Szültél egy gyermeket és nagyon buta az a nő, aki olyan szavakat intéz hozzád, amilyeneket a sógornőd. Én a helyedben minél kevesebbet érintkeznék vele és legfeljebb szánnám szegényt a tudatlansága miatt. Ne nagyon barátkozz vele, mert sok jót nem tanulhatsz tőle, ellenben sok bánatot okozhat még neked. Minden jót neked, a babának és a párodnak! :)
2010. febr. 26. 17:12
 40/49 anonim ***** válasza:
54%
Még valami: a sógornőd nem szeret téged és beléd rúgott. Ezt ne feledd el, de ne törődj vele, hanem inkább a családoddal!
2010. febr. 26. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!