Szerintetek igaza van? Szégyen az, hogy császárral "szültem"?
Nincs igaza.Buta ember az,aki ilyet mond.Nehogy hallgass már rá!
Méghogy kudarc,ugyan már...egészséges babád van,ez a legfontosabb.Semmi jelentősége annak,hogy hogy hoztad világra.Ha nagy a baba,vagy nem fekszik megfelelően,arról sem Te tehetsz.Ilyenkor kell a császármetszés,mert a természetes szülés nem ér annyit,hogy esetleg károsodjon miatta a gyerek.
Ez egy ostoba nő,ne foglalkozz vele.
Kedves Kérdező!
A te sógornőd egy irigy, rosszindulatú, tahó picsha!!!
Miért lenne "kudarc" a császáros szülés?! 8-o
EKKORA baromságot még nem is hallottam!
Szerintem a te sógornőd nem csak ebbe, de minden másba is beleköt veled kapcsolatban (pont ilyen volt az anyósom is).
Te pl. nem is választhattál, de sokan inkább a császárt válasszák, mint a napokig tartó vajúdást, észtvesztően fájdalmas szülést, szétszakadt és összestoppolt alsótestet, gyakran egy életre kitágult hüvelyt...
Nem attól lesz valaki Jó Anya, ha ezeken a borzalmakon átesik!
De itt sok véleményt olvashatsz a témáról :
Itt arról tudhatsz meg infókat, mire számíthatnak szülés után a nők :
Jó egészséget kívánok neked és a kisbabádnak, az idióta sógornődet meg le se sz@rd, azt sem érdemli meg!
Örülj a babádnak, hogy szép és egészséges, te sokkal nagyobb kockázatot vállaltál miatta, mintha "simán" megszülted volna, mert egy hasműtét komoly kockázatokkal jár!
neked van igazad, a sógornőd pedig egy buta nő, aki valamiért irigy rád, így próbál meg téged kisebbé tenni, hogy rombolja az önérzetedet.
nem tartozik ide, de az sem elítélendő, ha valaki tudatosan a császárt választja. úgy tudom, hivatalosan nem lehet ezt csak úgy, minden ok nélkül kérni, de a gyakorlatban mégis létezik.
ne is törődj vele! esetleg mondd meg neki, hogy ne reklámozza, hogy ilyen véleménnyel van a császáros szülésekről, mert mindenki egy elmaradott bunkónak fogja tartani, és összeröhögnek majd a háta mögött.
"...Egyébként idősebb tőlem 10 évvel, szóval lehet, hogy bántja, hogy neki nincs gyereke..."
Ó, akkor már értem! 8-[
Korlátolt irigység...
Az, hogy neki nincs (és talán nem is lehet) gyereke, nem így kellene megbosszulnia rajtad, hanem a ti kisbabátokon pótolhatná, amit ő elvesztett...
Az én nagynénémnek pl. nem született gyereke, de a nővére gyerekeit (minket) a sajátjaként szeretett, olyan volt, mint a második anyukám!
Ha beteg voltam, ő szívesen maradt velem vigyázni rám, tanítgatott főzni, kötni, kézimunkázni (amire anyukámnak nem volt türelme), bevitt a munkahelyére, vigyázott ő is ránk...
A sógornőd rosszindulatához mit szól a férjed?!
Legalább a testvérére lenne tekintettel!...
Amúgy meg, ha nagyon bunkó, azt is megmondhatod, hogy ha ennyire furcsa elméletei vannak, meditálhatna azon is, hogy vajon tényleg te nem tudsz utódokat létrehozni, vagy inkább az, akin nincs is mit megcsászározni, nem hogy természetesen pottyantsa ki a gyereket.
Iszonyatosan felbosszant, mikor valaki lenézi a császárosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!