Olyan szégyen ez nekem!?
Minden barátnőm szülei adományozott a vörös iszap kárusultaknak csak mi nem :(
Mi is sajnáljuk őket de anyu azt mondta hogy nem illik koszos ruhát adni... :(
Amugy meg szerintem ez nagyon szégyenletes hogy én sajnálom őket de nem teszek semmit :(
Most megyek és átszoltirozom a ruháim..
Elég szégyen?
mindenki ugy csinalja ahogy jonak lassa
es az anyagiak meg engedik e.
Hát azért mondom hogy megnézem mert ha van olyan ruha ami nem kell akkor az megy..
De ha csak 4-5 darab van akkor annak semmi értelme odaadni
Mi nagyon sza rul állunk anyagilag, viszont háromszor felhívtuk a segélyvonalat, többet nem igazán tudtunk tenni, de ha tehetném sokkal többet adományoznék. Mondjuk alapjáraton adományozós vagyok =) és szívből teszem, nekem is jólesne ha a sza rban nekem segítene más. Még ha csak kevéssel is, de segítek. Ha felhívod a nemzeti segélyvonalat egyszer azzal is 250 forinttal támogatod őket. És ezt még a zsebpénzedből is kifizetheted ;)
16L
Nem úgy koszos hogy ha kimosnám akkor kitisztulna hanem pl: Megy folt még nyáron használt kinti ruhák..
Azért mondom hogy szerintem ha csak pár ruhát is akkor is segitenénk..
Meg akkor fel hívom párszor ezt a telefonszámot
Nem a pénz hiánya a baj hanem hogy ruhából nekünk sok van de olyanok amiket nem rég vettünk meg amit használunk mert amit nem használunk vagy csak itthon az meg koszos
Most akármilyen kis adomány is hatalmas segitség kérdező!!!Van aki földönfutó lett szó szerint...
Mindenük odaveszett és egy élet munkája (házuk)veszett el,hajléktalanok lettek,a vörös iszap a ruháikat,cipőiket is átjárta,kegyetlen:( Ne szégyeld magad,mert még a kicsit koszos ruha is több a SEMMInél,szóval bátran küldhettek,minden kis dolog fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!