Miért vágják itt a szegéyn családból jövők fejéhez, hogy "tanulhattál volna"?
Tanultam épp eleget, csak sajnos nem bírtunk otthon megélni, úgyhogy összepakoltam, és kijöttem külföldre. Érettségim van, több nyelvet beszélek, de picnérnői fizetésből nem telik luxusra, mire bejutok suliba, hogy legyen egy használható szakmám, addig meg kell élnem valamiből.
A párom diplomás, csak neki nem ismerik el, ezért újra kell tanulnia.
Miért gondolja itt mindenki, hogy aki nem él az átlag felett az lumpolt diákként?
(van olyan lány az ismeretségi körömben, akiről az is kétes, hogy az érettségije megvan, de kifogott egy milliomos férjet, nincsenek anyagi gondjaik)
"A kérdező párja diplomás, maga a kérdező annyit írt magáról, hogy érettségije van (ami nem végzettség), meg állítólag beszél egy pár nyelvet"
Na végre, valaki értelmezte is!
42 es .... te jo eg... latom meg mindig nem zavar hogy nem a felvetesre irsz... osszessegeben kell a szoveget ertelmezni nem ketszavankent...
a topikindito kerek perec leirja hogy diploma volt a cel de felbe kellett hagynia... kerdes: a te fele arrogans eltartott burokban felnovo bezzegkek miert jonbek avval hogy mindenkinek ugyanugy meg van a lehetosege??? TUDJUK HOGY NINCS! Aztan hulyezhetsz mindenkit meg jajj te alkalmaznad... mit gondolsz ilyen arrogans szuklatokuro fonokhoz hacsak nen kenyszer megy valaki onszantabol dolgozni???
"es pl az orvosihoz is a legtobb helyen ujra kell vizsgazni mert nem fogadjak el... pedig az nem bufeszak... de pl germaniszta szakkal meg siman alkalmaznak nemetorszagban pedig idehaza bufeszaknak tartjak sokan..."
Akkor tanulj germanisztika szakon basszus!
Most hogy jön ez ide, ahhoz amit 42-es írt, hogy előre meg kell nézni a lehetőségeket meg (pro)aktívan kell hozzáállni a dolgokhoz?
Tényleg mindenki a saját sorsának kovácsa, nem kell sajnálni senkit.
48... hihetetlen vagy .... a germanisztikat pont azert irtam mert kulonbozeti nelkul fogadtak el a diplomat DIPLOMAS szakiranybeli allasra.... ugylatszik kedves arrogans leendo szakbarbar a lenezes az megy. es rolad szol a topik pont... raadasul egyszeruen ilyen lazan felulsz es nem birod rahagyni a masikra ha mas a velemenye...
komolyan .mit bizonygstod hogy bezzeg... nem az lenne a tema hogy TE.... De lassan mar azt is fogjuk rolad tudni hogy hol laksz es milyen a kornyek....
49 nyugi... hat van ilyen szitu :) de szerintem ez tanulsagos... en mar tudom hogy fogorvos lesz, eltartottak, kozepreteg tagja kb. ... de inkabb nem sorolom.... ugylatszik o meg tul komolyan vesz forumokat, belegondolni meg nem kepes hogy bizony mas is lathatott tanulhatott tapasztalhatott. olyan dolgokat is amiknek lehet a kozeleben se volt. attol meg vannak...
amugy ez tobb hszbol lejon. sokan kizarolag a kozvetlen tapasztalataikbol indulnak ki. analitikus gondolkodas nulla plusz amit nem tapsztalunk szemelyesen az tuti nincs.
szerintem meg van a holdnak is tuloldala , pedig se nem jartam ott se nem lattam korbeutazva csak kepen.
mondom en a direkt hulye :)
a topik a diplomarol szol. meg irja is a topikindito hogy mig tanulni tud addig is meg kell elnie vmibol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!