Minél vegyesebb családból származik egy gyerek, annál különlegesebb lesz?
Úgy értem, hogyha többféle nemzetiség van a felmenők közt, akkor különlegesebb vonásokat örökölhet?
Nálunk mindkét fél részéről nagyon változatosak a felmenők, ezért is érdekel.
anyukam magyar- apum olasz.
nagymama magyar papa svab
egyik felmenom ciganyvolt,elvileg 100 evvel ezelott ferfi agrol japan volt az egyik szulo ( kicsit ferde is a szemem..),meg orosz is volt.. hohoo..A volegenyem pedig iraki kurd.. meglatjuk mi lesz :) kulonleges vonas? a oroszra hasonlitok,meg a szemem egy picit "japanos" :DDDDDD mas nem nagyon..
Ó, utolsó akkor nálatok igazán kevert.
Én a saját őseimet nem tudom pontosan, csak annyit hogy vannak szerbek, olaszok, németek. Ennek ellenére én nagyon keleti szlávosan (orosz) nézek ki.
A párom orosz, neki az ősei lengyelek és tatárok (az utóbbi nagyon közelről, még a nagyszülei azok voltak).
Úgyhogy majd nálunk is meglátjuk :D
Anyám szerb, apám bosnyák.
A férjem török perzsa keverék.
Van egy fiúnk, na ő elég kevert.
Bizonyos örökletes betegségekre valamivel kisebb az esélye.
Európában az ismert történelem alapján állíthatjuk h minden nép a népvándorlások valamely hullámával került a helyére. A rómaiak szándékosan össze is keverték őket, de amúgy is sok helyen sok hullámban egymásra települtek. Az északiakról (skandinávok) feltételezik h nem járták meg indiát egy kis indogermán asszimilációért, kicsit másképp is néznek ki.
Még valami, genetikai vizsgálatok szerint az európai zsidóság közel-keleti férfiaktól és európai nőktől származik mégis van rájuk jellemző örökletes betegségük!
Keveredéskor általában az ősibb (színesebb) gének győzik le a kitenyésztett értékesebb tulajdonságokat.
Tiltják ezeket a kutatásokat mégis készülnek ilyenek kína európa gyermekei szellemileg túltesznek a többin, a kínaiak és az európai eredetű zsidóság évszázadokon át inkább belterjes volt családtervezésileg. És az eredmény elég jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!