Gyerek elott szeretkezni meddig lehet?
Figyelt kérdés
Van egy 1 eves kislanyunk, garzonba lakunk, igy eleg nehez ugy szeretkezni, hogy ne legyen jelen. Hagyhat ez valami nyomot benne? Meddig szeretkezhetunk elotte?2014. aug. 10. 21:45
1/32 anonim válasza:
Nem vagyok a téma szakértője, de engem már egy kisbaba jelenléte is zavarna.
2/32 anonim válasza:
Válaszfal, spanyolfal, térelválasztó, függöny,külön sarok a babának akármi? Hangoskodni meg nem kell. Én nem tudnék egy percig sem a gyerek előtt.
3/32 anonim válasza:
Függöny, vagy csináljatok neki hálófülkét a szekrénnyel.
Amíg ez nem megoldható, addig zuhany alatt.
4/32 anonim válasza:
Nem tudom de engem egy 1eves baba mar zavarna. Addig nem zavarna mig pici nem tud felulni felallni.
5/32 anonim válasza:
Fuggonnyel el kell valasztani. De mondjuk ideje lenne mas megoldast talalni a lakhatasra, mert ahogy nyilik az ertelme, egyre kevesbe megoldhato, meg fuggonnyel sem.
6/32 anonim válasza:
A gyerek oldala: 1 éves gyerek tudatalattijába már bőven beleéghet ilyen kép... Sok szexuális trauma vezethető vissza ilyemire, amikor pl. hipnózissal felidézik, hogy mi is okozhatta és kiderül, hogy látta, hallotta a szüleit.
A szülők oldala: 1 éves gyerek már a szülőknek is zavaró tud lenni.
7/32 anonim válasza:
Én nem tudnék. Folyamatosan arra gondolni, hogy mit láthat, mit hallhat, csendben maradni, hogy fel ne ébredjen vagy ne figyeljen oda. Eléggé üldözési mániát okozna egy idő után nálam.
8/32 anonim válasza:
Hat mar bocsi de ha tonkre szeretned tenni a kis lelket :( csak nyugodtan. Egy pici sem hûlýě. Lehet hogy emlekezni fog kesobb es szerinted hogy fog neki esni h a szulei az orra elott melegitettetek a kolbaszt es 2 db tojast? :(
9/32 anonim válasza:
Én is láttam őket, csak 8 éves körül voltam. Fujjjjj. Nem akarok rá emlékezni.
10/32 anonim válasza:
Akkor sem ha lepontoztok. Nem és nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!