Gyerek elott szeretkezni meddig lehet?
Ugyan mar tobb tiz ezer evig nottek fel igy a gyerekek.
Parasztkunyhotol kezdve sehol nem volt kulon szoba.
De egy kulon sarok szekrennyel jo otlet.
A gyerek 3 eves korig nem emlekszik es nem tudja mi a helyzet esetleg sirni fog mert megilyed.
100 éve szexeltek a gyerek előtt a paplan alatt, mert egy ágyban aludt a család. De 100 éve még nem volt lényeges kérdés, hogy a kapcsolat fontos eleme a megfelelő szexualitás megélése. A férj elélvezett, esetleg gyerek lett belőle és ez volt a házasélet. Női orgazmus? Hagyjuk már. Vajon miért elterjedt a nem kell félni a fél szemű kígyótól típusú anyai/nagymamai felvilágosítások a nászéjszaka előtt? Viszont falun a gyerek totyogós kora óta tudta mi a szaporodás. Ha egy állat rámászik a másikra abból kisállat lesz.
Viszont kedves kérdező ha fontos számodra, hogy felnőtt korában megfelelő szexuális élete legyen a lányodnak sürgősen kerestek egy legalább félszobával nagyobb lakást, ahol saját szobája lehet a lányodnak vagy ha még pár évig nem megoldott akkor megpróbáljátok úgy időzíteni, hogy ő ne legyen otthon vagy marad a zuhany alatt.
Nekem vannak másfél, 2 éves kori emlékeim (2,5 voltam mikor új a máig meglévő lakásunkba költöztünk, a régi lakásból vannak emlékeim) tehát van rá esély, hogy a lányod már felfogja mi történik körülötte és megjegyzi. Akár tudatosan, akár tudat alatt. Ilyen kiskorban a szexet a legtöbb gyerek úgy látja, hogy apa bántja anyát, vagy fordítva. (pozíció függő)
semeddig...
Mi is garzonban lakunk, most veszünk egy 3 szobás lakást. Nagyon szeretnénk már gyereket, de pont ezért nem lett eddig...szerintem semeddig nem szabadna, mert sok minden megmarad az agyban, nem tesz neki jót és én nem is tudnék előtte normálisan.
Ha más nincs, akkor a zuhanny meg stb, de ne előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!