Hallottam a szüleimet szexelni :S Mit tegyek hogy ezt feldolgozzam?
Figyelt kérdés
A szüleim elmúltak 50évesek, és anyukám elég konzervatív típus. A szex tabu téma a mi családunkban.
Tegnap este szexeltek apámmal, és sajnos végig kellett hallgatnom. Elég nagy sokkot kaptam. Legszívesebben elköltöznék itthonról.
Nem reagálom túl a dolgot!!
Aki átérzi a helyzetem, az írjon.
Hogyan közöljem velük hogy akkor csinálják mikor nem vagyok itthon? Vagy hogy engem ez zavar?!
18/ L
2010. febr. 17. 14:54
71/72 anonim válasza:
Szia!
Figyelj ne Kapj sokkot a szüpeiddel is elszaladhat a ló az más hogy ezt már te is hallottad.. 😏de nyugi verd ki a fejemből vagy mondd nekik hogy valami nagy zöngés volt és nem tudtál aludni! Kérdezd meg hogy ők hallották e😁😂Most jól lebuktak.. 😂😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!