Hallottam a szüleimet szexelni :S Mit tegyek hogy ezt feldolgozzam?
A szüleim elmúltak 50évesek, és anyukám elég konzervatív típus. A szex tabu téma a mi családunkban.
Tegnap este szexeltek apámmal, és sajnos végig kellett hallgatnom. Elég nagy sokkot kaptam. Legszívesebben elköltöznék itthonról.
Nem reagálom túl a dolgot!!
Aki átérzi a helyzetem, az írjon.
Hogyan közöljem velük hogy akkor csinálják mikor nem vagyok itthon? Vagy hogy engem ez zavar?!
18/ L
Én elhiszem, hogy zavarbaejtő amit hallottál, és igazad van, hogy a szex két emberre tartozik, de könyörgöm, mit szeretnél? Hogy menjenek el egy motelba? Ez az otthonuk, hol máshol lehetnének együtt? És ahogy sokan leírták neked, nem normális, ha addig nem szexel egy pár, amíg ki nem repülnek a gyerekek! Ugyan már, akkor már senkinek nem lenne párja 40 éves korára:)
Nem fogsz itt megnyugvást találni, mert ami történt természetes, és csak te érzed úgy, hogy nem az, aki meg egyetért veled, az ugyanúgy nem képes feldolgozni a szexualitást, mint te.
Ballagj el tényleg egy pszichológushoz, és vesézzétek ki a kérdést, mert alapvetően rosszul állsz a dolgokhoz, és a válaszaid alapján magától értetődő dolgokban is téves elképzelést alakítottál ki magadban.
Valóban nem jó ötlet volt ide írni. Mind akkora bunkó parasztok vagytok!
Amúgy meg megbeszéltem már anyámmal a dolgot. És ő érdekes, nem beszélt ugy velem mint Ti.
Én csak véleményt kértem azoktól akik hasonló helyzetbe voltak már, mint én. Akiknek idősebbek a szülei, és konzervatívabbak.
Nem megyek pszichológuishoz és nem költözök albérletbe.
Köszi a választ mindenkinek bunkóknak is és rendeseknek is!
A válaszolók nagy többsége nem volt bunkó.
Te most viszont az voltál :(
Szerintem a válaszolók nagyobb része egyáltalán nem értette meg a kérdező valódi problémáját. Nem az volt a baj, hogy "rájött", hogy a szülei szexelnek, (ezt nyilván eddig is tudta) hanem az, hogy olyan hangokat hallott tőlük, amiket eddig még sosem.
Most kérdezném tőletek: Mi lenne, ha találnátok egy kazettát, amire a szüleitek felvették a szeretkezésüket? Úgy vennétek, mintha idegenek lennének, és végignéznétek mosolyogva?
Vagy ha apukád egy vasárnapi ebéd után odalépne édesanyádhoz, aki éppen a tányérokat mosogatná, és beakasztana neki egyet? Teljesen normálisnak tekintenéd? Hiszen TUDOD JÓL, hogy szoktak szexelni? Miért ne tehetnék a SAJÁT HÁZUKBAN ott és akkor, amikor kedvük van??
Vagy erre az lenne a válasz, hogy más ha "csak" hallod, és más ha látod is?? Miért?
Az ember valahogy sokkal különbnek szeretné tudni a saját szüleit mindenki mástól, és egyáltalán nem szívesen hall furcsa neszeket, nyögéseket éjszaka a szobájukból.
Én maximálisan megértem a kérdezőt.
Arra sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy hogyan dolgozd fel, mert nekem sem sikerült. Max. az idő múlásával halványul majd az emlék.
hát végig olvastam mind a 7 oldalt, és azon kevesek közé tartozom, akik próbálják megérteni a kérdezőt.viszonylag idős szülők, a sex téma tabu, és erre mit hall??
itt szerintem szó sem volt szerelmes együttlétről, hisz írta a kérdező, hogy sokat veszekednek a szülei.inkább az, hogy a kapatos apuka ejfélkor hazamegy és azt hiszi, hogy ő a csődőrszamár.sok nő kénytelen elviselni hosszú éveken keresztül a részeges férj durva szexét.
ilyesminek a fültanúja lehetett a kérdező, és nem csodálom, hogy teljesen kiábrándult a szüleiből.nem az jött le neki, hogy milyen boldogok együtt, hanem, hogy
az álságos az egész.
Nekem is beszűrődik anyámék elég hangos sikongatása a szobámba szinte minden nap, nem nagyon zavartatják magukat... Többször is kértem őket, hogy kicsit halkabban csinálják vagy csukják be az ajtót, mert nagyon kellemetlen számomra mások együttléteit hallgatni, ezt mondták szó szerint: "Rakjak füldugót a fülembe és úgy aludjak, egyébként pedig kuss a nevem...".
Szóval nem arról van szó, hogy nem tudják, hogy hallja őket az ember, hanem egyszerűen nincsenek tekintettel másokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!