Ez de gáz volt! Hallottam a szüleimet szexelni?!
Figyelt kérdés
Épp ki akartam nézni az utcára, és majdnem rájuk nyitottam, remélem nem láttak meg az ajtóablakban (matt).
Veletek előfordult már ilyen?
2011. okt. 22. 14:50
1/15 anonim válasza:
És akkor mi van?Mé te hogy lettél?A gólya hozott??
2/15 A kérdező kommentje:
Nem de akkor is bakker ezt nem lehetne éjszaka xD és nem napközben?
2011. okt. 22. 14:53
3/15 anonim válasza:
Részvét, de én ezzel az infóval nem sokat tudok kezdeni.
4/15 Dilettáns döggomba válasza:
Most volt kedvük, idejük. Lehet, hogy éjjel inkább aludnának. :D Egyébként egészségükre, te pedig örülj, hogy még élvezik egymást. :D
5/15 anonim válasza:
Hallotad Őket, amúgy még nem.Amúgy jah és hányingerem volt.:D
7/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Képzeld, sok gyerekes szülő (mármint hogy van gyereke) mit nem adna egy nappali szexért. De míg kicsi a gyerek, nem tehetik meg, mert nem szabad magára hagyni.
Felnőtt embereknek is kell a szex, képzeld. :) Sőt, elsősorban nekik kell, nem a kis tojáshéjvalagú tiniknek...
Örülj, hogy nem azt hallgatod, hogy anyád hogy utasítja el már-már kiabálva apádat, ahogy az közeledne. Na, én ezt hallgattam évekig... Persze, jobb, ha a gyerek nem hall és lát semmit, de néha megesik. Ha máskor gyanúd van, hogy tán nekikezdenek, kerüld el a ház azon részét.
8/15 anonim válasza:
Mi ebben a gáz, örülj neki, hogy még mindig szeretik egymást. Nem értem, miért olyan nehéz egyes tizenéveseknek megemészteni, hogy a szex nem csak az ő előjoguk! Persze ebben hibásak a szülők is, ha túl prűdnek tettetik magukat.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem nehéz megemészteni, de azért mégsem akarok ilyeneket hallgatni xD
2011. okt. 22. 17:01
10/15 anonim válasza:
Hallgass fülhallgatóval zenét, vagy kapcsold be a tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!