Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult gyerekkorodban,...

Előfordult gyerekkorodban, hogy valamilyen megaláztatást kellett elszenvedned büntetésből?

Figyelt kérdés

2010. febr. 15. 14:54
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kérdésre válaszolva. Az egyik volt gimis osztálytársam óvónéni lett. Egyszer mikor összefutottunk és megbeszéltük, hogy kinek mi a foglalkozása. Röhögve mondta, hogy az a hobbijuk hogy faggatják a gyereket az otthoni dolgokról és hát... mindenkinek vannak otthon cikis dolgai.
2010. febr. 15. 17:29
 12/46 anonim ***** válasza:
97%

Hát..ha valami rosszul sikerült (pl. rossz bizonyítvány), akkor a szüleim egy alkalmat sem hagytak ki, hogy mások előtt befeketítsenek.Pl. kérdezi valaki: Na és hogy megy a tanulás?- nekem esélyem sem volt soha válaszolni, még ha csak pár négyesem volt, akkor sem, mert a szüleim mindig mondták, hogy 'Na, ő inkább ne szóljon egy szót se, ilyen bizonyítvány után!'-És soha nem tudtam elmagyarázni senkinek, hogy ez a katasztrofális dolog mindössze pár négyest jelent, így kb. mindenki azt hitte, hogy bukásra állok, meg semmirekellő vagyok.

A legtöbbször mondjuk csak úgy, semmilyen előzmény nélkül aláztak meg..volt, hogy valaki megdicsért, azt mondta, hogy szép vagyok, a szüleim meg mondták, hogy 'hát én ezt azért nem mondanám, kicsit túlzás..'.

Olyan is volt, hogy a szüleimnek autómosójuk volt, én pedig ott voltam velük..a nővérem megkért, hogy vigyem oda neki az egyik rongyot a vödörből, odavittem, de nem azt, amelyikre gondolt (10 éves voltam, nem tudhattam..), erre apám mindenki szeme láttára leöntött az egész vödörnyi vízzel, amiben a rongyok áztak.

2010. febr. 15. 17:48
 13/46 anonim ***** válasza:
97%

17:48-as, ez szomorú.

Többieknek: Az én ovónénim is egy szörnyeteg volt, ebéd utáni alvásnál ki kellett mennem pisilni, ez meg nem engedte meg, hiába könyörögtem, hogy nagyon kell, így bepisiltem, erre kiállított a többiek előtt, hogy nevessenek ki mert bepisiltem. :(

2010. febr. 15. 18:03
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek ilyen rossz ovónénis sztorija van?

Nekem 3 ovónénim is volt, de mindegyik nagyon kedves, aranyos volt. Meg az osztályom kb 90 százaléka ugyanabba az ovodába járt mint én és mindenki egyetért velem h nagyon rendesek voltak, csak néha-néha volt olyan, h valakit sarokba állítottak.

Viszont oszt.társaim, akik másik oviba jártak, mesélték, h ha nem úgy volt valami, ahogy az ovónénijük akarta, vagy mikor valaki felkelt az ebéd utáni alvásból, akkor azt az ovónénijük egyből elfenekelte :(

2010. febr. 15. 19:54
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam az 1ik óvónénis sztorit.Egyébként érdekes,h rengeteg szadista ember olyan munkahelyen dolgozik,ahol úgymond rászoruló,gyengébb emberekkel kell foglalkozni(kórház,óvoda,fogyatékos gyerekotthonok,árvaház)...gondolom nem véletlenek ezek a munkahely választások...de az ilyen embereket falhoz állítanám és sorba lőném fejbe-már bocsi az erős kifejezésért,én nem vagyok szadista,de az ilyen ember ezt érdemli.Azért meglepett,h írtak itt még 1-2 "szép" történetet az óvónénikről...azt hittem,h az enyém vmi kivételesen egyedülálló elfajzott példány volt :D
2010. febr. 15. 20:15
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Ja,és azt elfelejtettem beleírni a történetbe,hogy egyszer megtömött rizibizivel,mert azt tényleg nem akartam megenni.De úgy szó szerint megtömött,h másodpercenként adta a számba a villát,majd megfulladtam :S-tényleg,semmi túlzás.Anyumnál akkor telt be a pohár :DD azt hiszem azután békén hagyott.
2010. febr. 15. 20:19
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Első lennék:

Én olyan főiskolára jártam, ahol volt óvóképzés is. Valószínűleg amiatt kerül ki ennyi szadista óvó(nő), mert felvételinél nincs pszichés vizsgálat. Persze beszélgetnek az év folyamán a hallgatókkal a tanárok, de nem tanácsolhatják el azt, akiről sejteni lehet, hogy "zizzent". Ha végig tudod csinálni a 3 éves képzést, akkor akármilyen "beteg" vagy, mehetsz óvodába.

2010. febr. 16. 12:18
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
12 eves voltam, tavasz volt, egyszer faterom hulla reszegen nyirta a fuvet kint a kertben, en meg a szomszed baratnomtol jottem haza es kb 10 percet kestem mert meg jatszottunk. Fater kiment a sufniba elovette a puskajat, leterdeltetett az udvar kozepen es a puskaval a homlokomon magyarazott kb 10 percig, hogy az ilyen semmirekello gyereket fejbe kene loni. Annyira megijedtem, hogy bepisiltem. :( amig el nem koltoztem onnan vilagszegyenben eltem nem csak emiatt az eset miatt, de az apamnak nevezett allatt miatt is :(
2010. febr. 17. 01:24
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ez az utolsó nagyon durva :(

Anyukád mit szólt ehhez? Elmondtad neki? Vagy nem is tudott róla?

2010. febr. 17. 08:29
 20/46 A kérdező kommentje:

01:24

Nagyon durva! Apádnak börtönben lenne a helye!

2010. febr. 17. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!