Elmondanátok a férjeteknek, hogy gyerekkorodban megerőszakoltak ezek után?
Szerintem változtatna "valamin".Én elmondanm a helyedben,de előtte mond hogy ne kiatláció,megtörtént dolog.
Egy eset velem és barátnőmmel.:x városban sétáltunk és láttunk egy fickót,normálisnak nézett ki és helyes is volt.Na midegy 1 idő után követni kezdett minket aztán én lefordultam a kolimhoz,addíg a barátnőm megnézte a buszt hogy mikor indul,eközben a bartnőmet majdnem megerőszakolta,1nagy balta közben a srác szatyrában volt(átlátszó volt a szatyor)a barátnőm meg tudott menekülni előle,pot szerencséje volt már kb 1percre volt a kolink.Figyelj ezt senki nem hitte el nekünk....azt modták hogy ilyen em történhettett vele/velünk...kinevettek szó szerint.
24/L
2. válaszoló: Attól, hogy a férje, még nem biztos, hogy a lelki társa is...
Nem véletlenül válnak el sokan.
Nekem is fájna ez a reakció.
Van egy szintén nagy titkom amit elmondtam a férjemnek, de nem igazán tudott mit kezdeni az információval, így azóta nem beszélek róla.
Nem tehet róla, egyszerűen olyan a dolog, hogy nem tudja beleélni magát a szituációba.
Megértő volt persze, de segíteni sajnos nem tudott, mert nem olyan a dolog, nekem mégis jó volt elmondani, hogy tudjon róla.
Azt neked kell érezned, szükséges-e elmondanod a fiatalkori traumád.
Pl. ha van esetleg gond a szexuális életetekben emiatt az élmény miatt.
Vagy ha egyszerűen csak szeretnéd, hogy tudjon róla.
Mikor volt ez a beszólása még nem tudta miről van szó, lehet, nem is gondolt bele mennyire bántó ez neked.
Te ismered a férjed, te tudahtod legjobban, teljesen őszinte lehetsz-e vele.
nem mondanám el. ismertem egy olyan nők akit megerőszakoltak többen gyermek korában, majd a jegyesének évek múlva elmondta, a fickó elhagyta ez miatt a csaj meg felakasztotta magát.
nem biztos, hogy jobban összekovácsolódnátok,lehet hogy tönkre menne a házasságotok.
Szerintem ne mond el, mert lehet hogy másszemmel nézne rád ( ezt nem úgy értem hogy piszkosnak tekintene téged hanem úgy hogy sajálna emiatt ) és ez észrevehető lenne a tettein is... máshogykezelne... zavarba lene ha valami ilyesmi témárol lenne...
de a te férjed te ismered hogy VAJON, hogy reagálná le ezt a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!