Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történtek veled gyerekkorodban...

Történtek veled gyerekkorodban olyan dolgok amit akkor nem értettél de később minden világossá vált?

Figyelt kérdés

nekem van egy ilyen emlékem amikor kb 9 éves voltam és a barátnőméknél aludtam és reggel korán felkeltünk és reggelit csináltunk hogy az anyukája örüljön de mindenből csomót elhasználtunk és az anyukája nem örült mert nagyon szegények voltak és mindig hó elején vásároltak alapvető élelmiszereket és mi ezeket elhasználtuk

később értettem meg

2011. jún. 23. 21:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Persze!

Jézuska, Télapó, húsvéti nyuszi....

2011. jún. 23. 21:52
 2/21 A kérdező kommentje:
jó persze:) de komolyabbakra gondoltam
2011. jún. 23. 21:55
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy anyu miért nem vett fel soha... mert beteg volt :( Már jól van :))))))
2011. jún. 23. 22:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen van. Miért nem lehetett megvenni a "legjobb" játékokat, édességeket. Miért volt másnak számítógépe, nekünk nem. Mások miért mentek külföldre nyaralni. Miért volt másoknak 1-2-3 testvére, fiatalabb anyukája, márkás ruhája, stb.

27/F

2011. jún. 23. 22:30
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Viccen kívül, nekem kb 6-7 éves koromig az volt a vesszőparipám, hogy megtanulok repülni. Csak úgy, mindenféle gép nélkül, mint a madarak.

Szüleim egy ideig győzködtek, hogy nem lehet, majd anyám megunta, elém csapott egy madár és egy emberi anatómiai rajzot és elmagyarázta, hogy se tollam, se megnagyobbodott mellizmom, se lyukacsos csontjaim és nem is lesz soha.

Akkor elég nagy traumaként éltem meg :)

2011. jún. 23. 22:36
 6/21 A kérdező kommentje:
22 36:) ez nagyon aranyos:)
2011. jún. 24. 13:28
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Hogy miért kér meg anya állandóan, hogy segítsek neki ebben, abban. Miért kell mindig szólnom ha az utolsó wc papírt kezdem el használni:-))) Csomó buta dolgot nem értettem, csomó minden fárasztott még az is, hogy kivigyem a szemetet. Nem értettem, hogy anya miért hulla fáradt estére és alszik el a film közben, mikor tudtam, hogy egész nap dolgozik, aztán amikor hazaér sürgetjük hogy legyen már kész a vacsora, ahelyett, hogy segítettünk volna neki valamiben. Pár éve mikor elköltöztem otthonról, értek meglepetések:-))
2011. jún. 24. 13:45
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden van.

Miért neveltek szigorúan és féltettek a körülöttem legyeskedő fiúktól. - Lányom van igaz 2 éves de már most akadna udvarló a kisfiúk (1-6 év korosztály) állandóan ölelgetni meg puszilgatni akarják ha megyünk valahova.

Miért nem lehetett megvenni azt a csokit-cukrot-kazettát! amit szerettem volna. - Nem volt rá keret.

Miért voltunk napközisek és miért csak este 6 után jöttek értünk a szüleink és a mama vitt minket oviba-suliba reggel. - Dolgoztak, apukám 2 helyen is.

Miért szereti anyukám a csirkeszárnyat-lábat mikor sokkal finomabb a melle húsa. - Mert nekünk akarta adni a legfinomabb falatokat, ő beérte jóval kevesebbel!

Azzal, hogy anya lettem nagyon nagyon sok dolgot másképp látok, mint gyerekként-tiniként. Lázadó voltam és már szégyenlem azokat amiket elkövettem, még ha kicsinységek voltak. S szégyenlem, hogy a mostani tinik (kivétel erősíti a szabályt) hogy merészelnek követelni, jogaikról papolni, mellüket döngetni ahelyett, hogy azt néznék a szüleik milyen áldozatokat hoznak értük BOLDOGAN és MEGKÖSZÖNNI azt amit értük tesznek még ha azt korlátnak tartják is.

34N

2011. jún. 24. 14:32
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Több is van.

Az egyik, amit sosem értettem... pl elestem a biciklivel és szaladtam anyuhoz, mert lehorzsoltam a térdem. Ő meg csak annyit mondott: "a jóság jele"

Nagyon sokáig nem értettem mi a fene az, hogy a jóság jele. :)

2011. jún. 24. 14:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a filmek voltak ilyenek. Pl. négy-öt évesen vagy ezerszer megnéztem a Nicsak, ki beszél-t, szinte már kívűlről tudtam. Aztán mikor kb. 16 évesen újranéztem, akkor értettem meg, hogy semmit nem értettem régen belőle.
2011. jún. 26. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!